BDO başlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlarım oynuyorum saatlerde ben hiç denemedim ama aşırı eğleniyorlar bir yerden sonra kazançta oluyor galiba

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Oyun öncelikle P2W değil P2S yaklaşık 2000 saat BDO oynadım MENA sunucusunu Araplar yönetiyor karakter buff ona göre geliyor oyuna başlayabilirsin ama zamanını fazlasıyla çalacak bir oyun bilgin olsun

(Araplar yönetiyor dan kastım MENA sunucusu Araplardan çok fazla gelir elde ediyor bu yüzden onların en çok oynadığı karakter her zaman çok güçlü oluyor örneğin Striker)

NOT: Pearlabyss in oyuncu destek (ticket) sistemi çok iyi ve çok ilgili bir sıkıntı yaşarsan ticket aç hızlıca geri cevap verip sorununu çözüyorlar

Oyuna sadece 10 TL yatırmıştım ve onunla da envanter slotu almıştım para yatırmadan diğer oyuncuların düzeyine gelebiliyorsun oyuna vakit ayırdığın sürece

Diğer oyuncuların düzeyine gelene kadar zaten oyun içerisinde PK atılmayan bir sunucuda oluyorsun kimse rastgele gelip seni öldüremiyor. Youtube de çok bilgilendirici videolar var aklına takılan bir şey olursa oradan araştırabilirsin
Çok sağ ol reis, öğrenmem gereken her şeyi yazmışsın.
Post automatically merged:

Ayrıca BDW tam bir P2W
Neden öyle dedin dostum?

Arkadaşın da dediği gibi benim tek katılmadığım konu oyun P2W değil P2S ama oyun seni kısıtlıyor biz de oyunda yapacak bir şey kalmadığı için BDO yu bıraktık ve hayatsız gibi Lost Ark oynuyoruz
Lost ark daha mı iyi hissettiriyor?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çok sağ ol reis, öğrenmem gereken her şeyi yazmışsın.

Neden öyle dedin dostum?

Lost ark daha mı iyi hissettiriyor?
Sana şöyle söyleyeyim BDO da geliştikten sonra artık sana her şey aynıymış tekrarlıyormuş gibi bir his veriyor ama BDO sadece PVE den ibaret değil eğer oyunu sevdiysen ve hoşuna gitti ise BDO oyna BDO nun PVP sistemi de var tamamen senin zevkine kalmış BDO hoşuna gittiyse BDO oynamalısın.

BDO nun LVL kasma olayı daha kolay rastgele bir grup bulup AFK yer var mı diye sorduğunda eğer yer var ise seni alacaklardır ve bu sayede LVL kasabileceksin. BDO da farklı kesilecek slotlar oluyor tamamen tekrar diyemeyeceğim meta değişiyor ben BDO ya ilk başladığımda tank build metadaydı şuan durum nedir bilmiyorum. BDO da çok geliştikten sonra PVP alanında kendini geliştirebilirsin ve PVP alanında geliştiğine inandıktan sonra farklı yayıncılar ve içerik üreticilerin oluşturduğu PVP lere katılabilirsin.

Lost Ark ta böyle bir durum söz konusu değil ana görevler ve yan görevleri bitirmek zorundasın ve onun ardından dungeon olaylarından devam etmelisin.

Kısaca özet geçecek olursam hangi oyunu sevidysen ona başlamalısın iki oyununda ucu açık son olarak BDO P2W değil :D

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sana şöyle söyleyeyim BDO da geliştikten sonra artık sana her şey aynıymış tekrarlıyormuş gibi bir his veriyor ama BDO sadece PVE den ibaret değil eğer oyunu sevdiysen ve hoşuna gitti ise BDO oyna BDO nun PVP sistemi de var tamamen senin zevkine kalmış BDO hoşuna gittiyse BDO oynamalısın.

BDO nun LVL kasma olayı daha kolay rastgele bir grup bulup AFK yer var mı diye sorduğunda eğer yer var ise seni alacaklardır ve bu sayede LVL kasabileceksin. BDO da farklı kesilecek slotlar oluyor tamamen tekrar diyemeyeceğim meta değişiyor ben BDO ya ilk başladığımda tank build metadaydı şuan durum nedir bilmiyorum. BDO da çok geliştikten sonra PVP alanında kendini geliştirebilirsin ve PVP alanında geliştiğine inandıktan sonra farklı yayıncılar ve içerik üreticilerin oluşturduğu PVP lere katılabilirsin.

Lost Ark ta böyle bir durum söz konusu değil ana görevler ve yan görevleri bitirmek zorundasın ve onun ardından dungeon olaylarından devam etmelisin.

Kısaca özet geçecek olursam hangi oyunu sevidysen ona başlamalısın iki oyununda ucu açık son olarak BDO P2W değil :D
Anladım dostum, çok teşekkür ederim. Birde yorumlarınızın altındaki imzayı nasıl ekleyebilirim? Aradım ama bulamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Solo bir oyun oynuyormuş hissiyatı veriyor pvpsi de bayaa zevkli bir şans ver derim seçeceğin class a dikkat et ama

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
P2W P2S konusunda bence p2s çok uzun vakitlerini oyuna vermiş olan biri olarak söylüyorum(betadan itibaren yaklaşık 1 yıl aralıksız oynamıştım) hatırladığım kadarıyla bırakma sebebim TAM BİR GRİND SİMULATOR olması yani oyunun tek mantığı vardı benim için o zamanlar canavar kesmeliyim canavar kesmeliyim daha çok canavar hatta bir keresinde slot gördüğümde salyalarımın aktığını fark ettim. o an bırakmaya karar vermiştim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, arkadaşlar ben uzun zamandır araştırıyorum ama hala çok kararsızım. BDO başlamak istiyorum ama bazı insanlar çok fazla p2w diyor. Benim oyunlara ayıracak param maalesef yok. Eğer emek ile her şey elde edilebiliyorsa sıkıntı yok, gerekirse 2000 saat gömerim ama p2w dışında elde edilemeyen şeyler varsa oyunda hiç başlamak istemiyorum, yardımcı olur musunuz? Çok fazla p2w ise alternatif bir mmorpg söyler misiniz emek vermeye değer?
Başlanır bence bende başlamayı düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
BDO güzel oyun gayet beğendim fakat Lost Ark'a da göz atmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yanlış ama ama bende öyle diyordum çadır vb. Şeyler gerekiyormuş buda sana eder 300 500 arası en azından bu kadar harcarsin

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
P2W değil ama bir benzeri oyun var blade and soul ondan uzak durmanı öneririm öneren olursa aşırı p2w

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aşırı vakit öldüren bir oyun kanka 3 ay kadar oynadım bi zaman sonra seni tokatlayınca sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
paralı kullanıcıları baz alarak yapılmış bence, paran varsa sarabilir. eğer yoksa grind atıp takılmana bak

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aşırı p2w bagımlısı bi oyun değil eger çekingen buysa baslayabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kişisel zevkine uygunsa başlanr p2w değil sonucta

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cebinden çok zamanını fazlasıyla istiyor eğer zamanın varsa bir girip test etmeni tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...