Çok sağ ol reis, öğrenmem gereken her şeyi yazmışsın.Oyun öncelikle P2W değil P2S yaklaşık 2000 saat BDO oynadım MENA sunucusunu Araplar yönetiyor karakter buff ona göre geliyor oyuna başlayabilirsin ama zamanını fazlasıyla çalacak bir oyun bilgin olsun
(Araplar yönetiyor dan kastım MENA sunucusu Araplardan çok fazla gelir elde ediyor bu yüzden onların en çok oynadığı karakter her zaman çok güçlü oluyor örneğin Striker)
NOT: Pearlabyss in oyuncu destek (ticket) sistemi çok iyi ve çok ilgili bir sıkıntı yaşarsan ticket aç hızlıca geri cevap verip sorununu çözüyorlar
Oyuna sadece 10 TL yatırmıştım ve onunla da envanter slotu almıştım para yatırmadan diğer oyuncuların düzeyine gelebiliyorsun oyuna vakit ayırdığın sürece
Diğer oyuncuların düzeyine gelene kadar zaten oyun içerisinde PK atılmayan bir sunucuda oluyorsun kimse rastgele gelip seni öldüremiyor. Youtube de çok bilgilendirici videolar var aklına takılan bir şey olursa oradan araştırabilirsin
Neden öyle dedin dostum?Ayrıca BDW tam bir P2W
Lost ark daha mı iyi hissettiriyor?Arkadaşın da dediği gibi benim tek katılmadığım konu oyun P2W değil P2S ama oyun seni kısıtlıyor biz de oyunda yapacak bir şey kalmadığı için BDO yu bıraktık ve hayatsız gibi Lost Ark oynuyoruz
Sana şöyle söyleyeyim BDO da geliştikten sonra artık sana her şey aynıymış tekrarlıyormuş gibi bir his veriyor ama BDO sadece PVE den ibaret değil eğer oyunu sevdiysen ve hoşuna gitti ise BDO oyna BDO nun PVP sistemi de var tamamen senin zevkine kalmış BDO hoşuna gittiyse BDO oynamalısın.Çok sağ ol reis, öğrenmem gereken her şeyi yazmışsın.
Post automatically merged:
Neden öyle dedin dostum?
Post automatically merged:
Lost ark daha mı iyi hissettiriyor?
Anladım dostum, çok teşekkür ederim. Birde yorumlarınızın altındaki imzayı nasıl ekleyebilirim? Aradım ama bulamadım.Sana şöyle söyleyeyim BDO da geliştikten sonra artık sana her şey aynıymış tekrarlıyormuş gibi bir his veriyor ama BDO sadece PVE den ibaret değil eğer oyunu sevdiysen ve hoşuna gitti ise BDO oyna BDO nun PVP sistemi de var tamamen senin zevkine kalmış BDO hoşuna gittiyse BDO oynamalısın.
BDO nun LVL kasma olayı daha kolay rastgele bir grup bulup AFK yer var mı diye sorduğunda eğer yer var ise seni alacaklardır ve bu sayede LVL kasabileceksin. BDO da farklı kesilecek slotlar oluyor tamamen tekrar diyemeyeceğim meta değişiyor ben BDO ya ilk başladığımda tank build metadaydı şuan durum nedir bilmiyorum. BDO da çok geliştikten sonra PVP alanında kendini geliştirebilirsin ve PVP alanında geliştiğine inandıktan sonra farklı yayıncılar ve içerik üreticilerin oluşturduğu PVP lere katılabilirsin.
Lost Ark ta böyle bir durum söz konusu değil ana görevler ve yan görevleri bitirmek zorundasın ve onun ardından dungeon olaylarından devam etmelisin.
Kısaca özet geçecek olursam hangi oyunu sevidysen ona başlamalısın iki oyununda ucu açık son olarak BDO P2W değil![]()
Kişisel Detaylar/ sol tarafında İmza SeçenekleriAnladım dostum, çok teşekkür ederim. Birde yorumlarınızın altındaki imzayı nasıl ekleyebilirim? Aradım ama bulamadım.
evet hocam pvp serverPvp server mı dostum bu?
Başlanır bence bende başlamayı düşünüyorumÖncelikle merhaba, arkadaşlar ben uzun zamandır araştırıyorum ama hala çok kararsızım. BDO başlamak istiyorum ama bazı insanlar çok fazla p2w diyor. Benim oyunlara ayıracak param maalesef yok. Eğer emek ile her şey elde edilebiliyorsa sıkıntı yok, gerekirse 2000 saat gömerim ama p2w dışında elde edilemeyen şeyler varsa oyunda hiç başlamak istemiyorum, yardımcı olur musunuz? Çok fazla p2w ise alternatif bir mmorpg söyler misiniz emek vermeye değer?