Donator
dediklerine katılıyorum tekrardan baktım pvp'ye wizard alıp adamlar yakalanmadan dünyanın skillini vs atıyolar. Ben 15 tane skill'i kombo yapayım diyorum adam tp atıp seri seri vuruyor hiçbir işe yaramıyor. Çok bozmuşlar ya wizard'ı falan. Lifeskill devam ya oyunun pvpsi çok dengesizninja biraz daha zor bi class kunoichi ye onaran, biraz daha kırılgan yani yakalanırsan kesin ölüyosun ama tabii yakalamak epey zor, biraz da pvp becerisine bakıyor. EUNA da izlediğim bazı yayıncılar var, ayrıca konuyla alakalı eşleştirme karşılaştırma videolarını da bulabilirsin
Kesinlikle ninjaSelamlar,
Assasin bir class'a geçmek istiyorum sizce hangisine geçmeliyim? Kuno'yu baya beğendim ama Ninja daha avantajlı gibi duruyor tam emin olamadım
witch wiz in yeri zaten her guildde var, ninja biraz fantezi gerçektendediklerine katılıyorum tekrardan baktım pvp'ye wizard alıp adamlar yakalanmadan dünyanın skillini vs atıyolar. Ben 15 tane skill'i kombo yapayım diyorum adam tp atıp seri seri vuruyor hiçbir işe yaramıyor. Çok bozmuşlar ya wizard'ı falan. Lifeskill devam ya oyunun pvpsi çok dengesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?