- Konuyu başlatan
just a shadow
Uzman Üye
Konuda belirttim, evet.İninal İşe Yarıyomu
Konuda belirttim, evet.İninal İşe Yarıyomu
Check thisI didn't quite understand, could
kanka aldım ama avantajlarda yok discordCheck thisBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İşe yarar o zamanTabii ki konuda belirtmiştim
Evet olur ama microsoft hesabı değiştirmen yani yeniden satın alman gerekicektir
Sorun ne tam olarak? Bende sıkıntı çıkmadıDostum al a basıyorum izmet kosullarını kabul et dıyor al secenegı kalkıyor ortadan
Nitrosu olmayanaCidden iyi bi teklif ama bu nitroyu hediye edilebilir miyiz?
Kartınızda 6 TL olduğundan emin misin? Microsoft hesabınızda telefon doğrulaması yapmanız ve buna bağlı xbox hesabı açmanız gerekiyor, daha detaylı ve fotoğraf atarak yazın ki yardımcı olabileyim.İninal denedim az önce kabul etmedi. Benlik bir sorun mudur acaba ? @xEmreploit
Tamamen sorun benden kaynaklıymış. Sormak istediğim bir kaç soru var. Discord adresinizi bırakma şansınız var mı acaba ?Kartınızda 6 TL olduğundan emin misin? Microsoft hesabınızda telefon doğrulaması yapmanız ve buna bağlı xbox hesabı açmanız gerekiyor, daha detaylı ve fotoğraf atarak yazın ki yardımcı olabileyim.
Xbox yükleyip alabilirsin Gamepass > Kampanyalar > Discord Nitro > Claim Online sonra sizeşansa bak bende zaten xbox game pass ultimate üyeliği var üyelik zaten varken nasıl alıcaz?