Beğendiginiz hikayeli oyunlar nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Red Dead Redemption 2. Hikayesi biraz ağır ilerliyor ama tam bir başyapıt.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
resıdent evıl vıllage, sadece hikaye modunu oynayıp bırakmamanızı tavsiye ederim. mercenaries bölümleri ve challengeları da tamamlamayarak platin kupayı almaya çalışın. bana göre korku ve gerilim anlamında resident evil 7 daha iyiydi.:kekw:
Post automatically merged:

inanırmısın hiç gta sa bitirimedim ama cok oynadım

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kesinlikle 1)Witcher 3 2) Rdr 2 3) God od War 4) Mafia: Definitive Edition 5) Assassin's Creed Odyssey hem hikaye hem oynanış olarak benim gözümde en iyiler.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selam dostlar hikaye anlamında en iyi oyun hangisidir acaba ben witcher hikayesini aşırı derece de cok beğendim 2015 yapımı bir oyun olmasına rahmen witcher'e benzer oyun var mıdır varsa da hangisidir sizin de beğendiğiniz oyun hikayesi varsa ve neden beğendiğinizle alakalı yazabilirsiiniz ^^
Detroit become human ve heavy rain gameplay anlamında bir şey sunmasada epey kaliteli ve hikayeyi kendinin belirlediği hikaye hakkındaki önemli kararları senin verdiğin bi oyunlardır kararlarının heavy rainde çok etkisi olmasada detroitte çok etkisii var. oyun tamamen secim uzerine kurulmuş ve detroiti 2 3 kez farklı seçimler yaparak bitirebilirsin. Ayrıca ikiside aynı firmanın yaptığı oyunlar

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
cypherpunk bence cok iyi denemediysen oynamalisin. biraz populer kultur gibi gelicek ama oynamayan da var

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
cypherpunk bence cok iyi denemediysen oynamalisin. biraz populer kultur gibi gelicek ama oynamayan da var
İlk çıktığında alıp oynamıştım, oyun yüklendikten 1 saat sonra silip iade ettim. sistemim iyi olmasına rağmen düşük fpa aliyordum medium ayarlarda şuan optimizasyon ayarlari yapıldı deniyor ama almaya cesaret edemedim.

Dibe vurmadan özgür olamazsın
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
outlast .d

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Assassins Creed Odysseyi kesinlikle oynamalısın harika bir hikayesi var hele bir de yunan kültüründen hoşlanan biriysen yeme de yanında yat

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Witcher bayılırım hikayesine. Kitap serisini de okudum. Dizisini de izliyorum.
Halo serisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Horizon Zero Dawn ve ikinci oyunu.
A.C. Serisi
Batman Serisi
God Of War, Uncharted, Days Gone gibi birçok PS Exculisive oyunların hikayeleri insanı alıp götürüyor.

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selam dostlar hikaye anlamında en iyi oyun hangisidir acaba ben witcher hikayesini aşırı derece de cok beğendim 2015 yapımı bir oyun olmasına rahmen witcher'e benzer oyun var mıdır varsa da hangisidir sizin de beğendiğiniz oyun hikayesi varsa ve neden beğendiğinizle alakalı yazabilirsiiniz ^^
the witcher hikayesini çokj beğenerek oynadım öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Life İs Strange kesinlikle öneriyorum. Oynayıp bitirdim. Ayrıca The Lost of Us oyununu da çok fazla öneriyorlar. 2023 yılında diziside yayınlanacak.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
assasins creed serileri hocam çok iyi fps modunu baya iyi yapmışlar hikayeside çok güzel efsane diyebilirim yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çocuklugumda beni etkileyenler infamous second son ve the last of us olmustu

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Witcher 3 RDR2 Resident Evil Village Grand Theft Auto V Mafia II God of War ben bunları beğeniyorum

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
crysis 1-2-3 ve Farcry çok iyiydi hikayesi olmasada oynanışı insanı etkiliyor. senua's sacrifice hikayesi olsun oynanışı olsun bu ruhuna işler o kadar iyi 2.sini bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...