inanırmısın hiç gta sa bitirimedim ama cok oynadımGTA 5 ve GTA SA
witcherı bi sevemedim yagta 5 witcher 3 derim geçerim netttttttt
Detroit become human ve heavy rain gameplay anlamında bir şey sunmasada epey kaliteli ve hikayeyi kendinin belirlediği hikaye hakkındaki önemli kararları senin verdiğin bi oyunlardır kararlarının heavy rainde çok etkisi olmasada detroitte çok etkisii var. oyun tamamen secim uzerine kurulmuş ve detroiti 2 3 kez farklı seçimler yaparak bitirebilirsin. Ayrıca ikiside aynı firmanın yaptığı oyunlarSelam dostlar hikaye anlamında en iyi oyun hangisidir acaba ben witcher hikayesini aşırı derece de cok beğendim 2015 yapımı bir oyun olmasına rahmen witcher'e benzer oyun var mıdır varsa da hangisidir sizin de beğendiğiniz oyun hikayesi varsa ve neden beğendiğinizle alakalı yazabilirsiiniz ^^
İlk çıktığında alıp oynamıştım, oyun yüklendikten 1 saat sonra silip iade ettim. sistemim iyi olmasına rağmen düşük fpa aliyordum medium ayarlarda şuan optimizasyon ayarlari yapıldı deniyor ama almaya cesaret edemedim.cypherpunk bence cok iyi denemediysen oynamalisin. biraz populer kultur gibi gelicek ama oynamayan da var
the witcher hikayesini çokj beğenerek oynadım öneririmSelam dostlar hikaye anlamında en iyi oyun hangisidir acaba ben witcher hikayesini aşırı derece de cok beğendim 2015 yapımı bir oyun olmasına rahmen witcher'e benzer oyun var mıdır varsa da hangisidir sizin de beğendiğiniz oyun hikayesi varsa ve neden beğendiğinizle alakalı yazabilirsiiniz ^^