katiliyorum ama mavi ekran vermez mi öyle olursa farkli ramlar250 tlye alacağın dandik ram büyük ihtimalle sistemindeki diğer ramle uyuşmaz o yüzden hiç alma daha iyi![]()
verir.katiliyorum ama mavi ekran vermez mi öyle olursa farkli ramlar
kesinlikle katılıyorum. ben öyle bir yanılgıya düştüm zamanında bilgisizliğimden. kasa pert oldu. bir şeyler yandı içinde ama çok da ilgilenmedim yeni bilgisayar almıştım biriktirdiğim parayla.250 tlye alacağın dandik ram büyük ihtimalle sistemindeki diğer ramle uyuşmaz o yüzden hiç alma daha iyi![]()
bro neden öyle dedin ne farkı var 1x8 ile 2x4 ünDostum ram bence tek 8 düşünüyorsan 2 tane 4 4 al daha iyi olur veya tek 16 yerine 2 tane 8 gb
Kim diyor hocam onu ramlar farklı olabilir bir sorun çıkarmaz kit olursa bir tık performans acısından hızlı olurkatiliyorum ama mavi ekran vermez mi öyle olursa farkli ramlar