bilgi vermen lazmHangısını Bozuk Olduğunu Nasıl Anlayabilirim Ekran Kartımı Anakart daki Ekran Kartı Girişi Başka Ekran Kartı Yok Olsa Denerim
Bunu Uygulaması Felan Varmı ?
işte bende o uygulamaların adı felan onu soryorum adları ne ?ekran kartı test ugulamaları var onları deneyerek ekran kartının saglıgını ogrenebılırsın
nası bir bilgi ?bilgi vermen lazm
konuyu anlamadım kankaişte bende o uygulamaların adı felan onu soryorum adları ne ?
Post automatically merged:
nası bir bilgi ?
yani elinde anakart ve ekran kartı var ikisinide takıyorsun ve sonra ne oluyor kasa çalışıyor ekrana görüntümü gelmiyorkonuyu anlamadım kanka
şimdiki ekran kartı için programı soruyorsun?Hangısını Bozuk Olduğunu Nasıl Anlayabilirim Ekran Kartımı Anakart daki Ekran
bende diyorum bendemi sorunşimdiki ekran kartı için programı soruyorsun?
ekran kartını bozuk olduğunu mu anlamaya çalışıyorsun?
sorduğun sorudan hiç bir şey anlamdım dostum
tane tane anlatabilir misin ???
if you find than tell meHow Can I Find Out Which One Is Broken?
Is There Any Implementation Of This?
hangi uygulamaekran kartı test ugulamaları var onları deneyerek ekran kartının saglıgını ogrenebılırsın
Kanka onbort calisiyor goruntuyo onbortan aluyom ekrankartina takinca görüntü gelmiyo ekran kartımı yoksa anakartaki ekran kartı girişimi bozuk diyomşimdiki ekran kartı için programı soruyorsun?
ekran kartını bozuk olduğunu mu anlamaya çalışıyorsun?
sorduğun sorudan hiç bir şey anlamdım dostum
tane tane anlatabilir misin ???
ekran kartı bozuk olma olasılığı daha yüksek ekran kartı takınca hiç görüntü vermiyorsa ekran kartı yanıktır.Kanka onbort calisiyor goruntuyo onbortan aluyom ekrankartina takinca görüntü gelmiyo ekran kartımı yoksa anakartaki ekran kartı girişimi bozuk diyom
İstanbulda oturuyorsan ekran kartı tamircileri var, ama çipi bozulmuşsa tamir olmaz yüksek ihtimalleKanka onbort calisiyor goruntuyo onbortan aluyom ekrankartina takinca görüntü gelmiyo ekran kartımı yoksa anakartaki ekran kartı girişimi bozuk diyom
Başka bi ekran kartı alsam ya anakartaki giris bozuksa onu diyom risk var calismazsa param çöp olurekran kartı bozuk olma olasılığı daha yüksek ekran kartı takınca hiç görüntü vermiyorsa ekran kartı yanıktır.
Sordugun soruyu cok anlayamadimHangısını Bozuk Olduğunu Nasıl Anlayabilirim Ekran Kartımı Anakart daki Ekran Kartı Girişi Başka Ekran Kartı Yok Olsa Denerim
Yukarda yazdim onu okuSordugun soruyu cok anlayamadim
bilgi ver bakalımHangısını Bozuk Olduğunu Nasıl Anlayabilirim Ekran Kartımı Anakart daki Ekran Kartı Girişi Başka Ekran Kartı Yok Olsa Denerim
Anakart dan kastım komple degil sadece ekran kartı giriş slotundan bahsediyombüyük ihtimal ekran kartıdır çünkü ana kartta sorun olsa sadece oyunda değil bir çok sorun çıkarır.
Anakart slotumu ekran kartımı bozuk diyorumbilgi ver bakalım