Aimbot açmadığın sürece sıkıntı olmaz kanka. Wallhack ile duvar izlerken de sakin kalmaya çalış. Benim sana tavsiyem şu yönde olur, 1 el hilesiz oynarken ekran kaydı al ve bir el hileyle oynarken ekran kaydı al. İki oynayışını karşılaştır ve hatalarını tespit et. Hileliyken yaptığın hataları tekrarlamazsan ban yemezsin. Wallhack'i etkin olarak kullanmanın en iyi yolu ses duyana kadar pre-fire atmamaktan geçiyor. Bir de sabit yerlere aim koyma.Ban yememek için nelere dikkat ediyorsunuz ?
Ban yediyseniz kaç gün sonra yediniz ?
Bu tarz bilgileri hileyi yeni kullanacak kişilere yardım amaçlı fikirler verir misiniz ?
kankacım süper üye olunca bende deneme fırsatı bulacağım ve ban yememek için yapılacak en basit şey wall açık iken adamın oralara pek bakmamaya çalışmak vanguard daha algılamamış hileyi ama report yerseniz cs deki overwatch gibi düşünün yersiniz banıBan yememek için nelere dikkat ediyorsunuz ?
Ban yediyseniz kaç gün sonra yediniz ?
Bu tarz bilgileri hileyi yeni kullanacak kişilere yardım amaçlı fikirler verir misiniz ?
Yorumun için teşekkürler.Evet,yorum kasmak için yazılmış gibi olmuş fakat ciddi manada legit'in ne olduğunu bilmiyordum.birader bu kadar da yorum kasmaya yönelik boş yapılmaz bee
edit notu sistem birleştirmesin unuttum yazmayı :
İlk olarak öküz gibi rakibi takip etme wallhack var diye ikinci olarak Legit oynamaya çalışma Hile kullanıyorsan belirli bir iyi düzlemde gitmek zorundasın öyle 5 vurayım 6 vurayım ama hile ile vuraaıym kafasına girme en kötü 3. olmak zorundasın hele biri sana hile dediyse sakın ola ki aptallık yapıp Yavaş ve sakin oynamaya kalkma daha çok kıllandırırsın bir de Wallhack ile oynayacaksan aimin kötüyse Sova , Skye , Breach gibi şampiyonlar al ve takımına info dağıt soran olursa oynadığın char sayesined kastın bu infoyu bu kadar bir de Aimbot'un varsa MH'dekinin Wallhack'i dışında hilen var ise Aimbot kullanma ya da fovunu 25 falan yap belli etmesin nisay gibi takıl
Her önleme karşı legit olmanda fayda olacaktır.
Vatan elden gidiyeah durumunda açıcaz o zaman hocamoynuyacağın hilede aimbot varsa kesinlikle kapat aimbot kullandığın taktirde hiç bir şekilde temiz bir oynayış gerçekleştiremezsin o yüzden aimbotu kullanma wallhacki de kendini kaptırıp aşırı dereceye kaçma takımın iyise dirket kapat kaybedicek gibi olunca hileye koşşş
Kanka duvar arkası vurmak çok belli etmez mi yakanka sadece duvar arkası vurma yeter ne boş yorumlar atılmış yaw : D
Güzel açıklamışsın dostum teşekkürler bansız günlerne kadar hile ile oynarsan oyna bi an bile belli edip reportlanırsan manuel inceliyorlar ve banlıyorlar silver 1 den immo 2 ye çıktım 1 haftada her maç mvpydm belli ederek oynadım bazen ban yedim kullanışına baglı adam geldiği zaman direk üstüne aim tutmayacaksın adam nerdeyse farklı bi yere bakıp açık vermesini bekliceksin.