Üye
bf1 hilesini loadlayınca 2 3 satır yazı cıkıyor ve kapanıyor hiçbir virus uygulamasıda acık degil
Pencereli modda tekrar dene ve injectledikten sonra 1-2 dk beklebf1 hilesini loadlayınca 2 3 satır yazı cıkıyor ve kapanıyor hiçbir virus uygulamasıda acık degil
Hatanın vahiy yolu ile gelmeyeceğinden eminim hatayı görüntü alıp yada yazarak belirtebilirsiniz.
hocam hileyi nasıl kulanmayı düşünüyorsun daha 4 yorumun varbf1 hilesini loadlayınca 2 3 satır yazı cıkıyor ve kapanıyor hiçbir virus uygulamasıda acık degil
reis hile yorum gerektirmiyor ben bu siteye 4 yıldır uyeyim yorumlarım silindi geri alamadım ama bu hile yorum gerektimihocam hileyi nasıl kulanmayı düşünüyorsun daha 4 yorumun var
bu konuda nasıl onaylı üye süper üye olucanı detaylı şekilde bakabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/how-the-cheat-using-system-works.184950/
hocam coğu hile yorum gerektiriyorreis hile yorum gerektirmiyor ben bu siteye 4 yıldır uyeyim yorumlarım silindi geri alamadım ama bu hile yorum gerektimi
reis sana diyorum ben bu sitede 4 yıldır varım zaten bu hileyi dunde kullandımhocam coğu hile yorum gerektiriyor
hocam bende neredeyse 2 senedir kayıtlıyım fakat 1500 yorum olmadıgı icin valo private hile acamıyorumreis sana diyorum ben bu sitede 4 yıldır varım zaten bu hileyi dunde kullandım
çözemedim malesefSorunu çözmenmü aynı hata ile bende karşıl