Seçkin Üye
bigtime de play now sonra start tuşuna basıyom ama bu hatayı veriyor. 3 gündür hep bu hatayı veriyo
Ne yapmam lazım?
Ne yapmam lazım?
Google'a big time free code yazın bir siteye girin rastgele kodları deneyin bu şekilde çözüme kavuşacaksınız.bigtime de play now sonra start tuşuna basıyom ama bu hatayı veriyor. 3 gündür hep bu hatayı veriyo
Ekli dosyayı görüntüle 107658
Ne yapmam lazım?
Google'a big time free code yazın bir siteye girin rastgele kodları deneyin bu şekilde çözüme kavuşacaksınız.bigtime de play now sonra start tuşuna basıyom ama bu hatayı veriyor. 3 gündür hep bu hatayı veriyo
Ekli dosyayı görüntüle 107658
Ne yapmam lazım?
sürekli belirli zamanlarda farklı kodlarlamı girmek gerekiyo? ben oyuna ilk başladığımda hz yasuonun linkinden kod alıp öyle oynamıştım. ama şimdi hz yasuonun linkine girdiğimde kod verisi bulunamadı diyor diğer sitelerde hep geçen yıldan kalma kodlar onlarda çalışmıyoGoogle'a big time free code yazın bir siteye girin rastgele kodları deneyin bu şekilde çözüme kavuşacaksınız.
Evet internette de bu şekilde çözüm yolları.sürekli belirli zamanlarda farklı kodlarlamı girmek gerekiyo? ben oyuna ilk başladığımda hz yasuonun linkinden kod alıp öyle oynamıştım. ama şimdi hz yasuonun linkine girdiğimde kod verisi bulunamadı diyor diğer sitelerde hep geçen yıldan kalma kodlar onlarda çalışmıyo