Bilgisayar açılıyor ama hiçbir şey yapılmıyor yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Kardeşimin masaüstü bilgisayarında bir sorun oluştu. Dün gece normal bir şekilde kapatılan bilgisayar şu an açılmıyor. Daha doğrusu açılıyor, hiçbir şey yapılmıyor. Aşağıda fotoğraflarını bıraktım, windows işaretine kadar normal bir şekilde açılıyor devamında hemen ikinci görseldeki noktalar geliyor (bu noktadalar daha önce gelmiyordu, sabah başladı) bilgisayar en son açılıyor ancak mouse hiçbir şekilde hiçbir uygulamaya tıklamıyor. Başlat simgesine tıklamıyor, sağ tık yapmıyor. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan ya da sorunun ne olduğundan anlayan birileri yardımcı olursa gerçekten çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim...

1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sistem geri yükleme noktanız varsa onlara dönmeyi deneyim (klavye çalışıyorsa tabi) , güvenli modda başlatıp bir de öyle fareyi test edin. Geri yükleme noktanız yoksa sıfırlama da yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
mouse de sıkıntı olabilir anladığım kadarıyla anlamadım biraz ama
Mouse değiştirdim yine değişen bir şey olmadı, klavye de çalışmıyor zaten. ALT+F4 çekeceğim o da olmuyor.
Sistem geri yükleme noktanız varsa onlara dönmeyi deneyim (klavye çalışıyorsa tabi) , güvenli modda başlatıp bir de öyle fareyi test edin. Geri yükleme noktanız yoksa sıfırlama da yapabilirsiniz.
Yok maalesef. Klavye de çalışmıyor, fare de yok. Bilgisayarı sıfırlamayı deneyeyim öyleyse biraz daha yorum gelsin. Teşekkür ederim.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Mouse değiştirdim yine değişen bir şey olmadı, klavye de çalışmıyor zaten. ALT+F4 çekeceğim o da olmuyor.

Yok maalesef. Klavye de çalışmıyor, fare de yok. Bilgisayarı sıfırlamayı deneyeyim öyleyse biraz daha yorum gelsin. Teşekkür ederim.
Sıfırlamadan önce güvenli modda çalıştırmayı denediniz mi? Orada klavye veya mouse'dan biri aktif olursa geri yükleme yapabilirsiniz. Dosyalarını kaybolmaz en azından tabii kaybedecek bir şey yoksa direkt sıfırlayın hatta usbden formatlayın en iyisi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka bilgisayar birşey olmuş gerçekten bu konudan anlayan biri biliyor olabilirim @By Legend crazy
valla yardımcı olursa çok sevinirim. nasıl bir bela, anlamadım ki
Post automatically merged:

Sıfırlamadan önce güvenli modda çalıştırmayı denediniz mi? Orada klavye veya mouse'dan biri aktif olursa geri yükleme yapabilirsiniz. Dosyalarını kaybolmaz en azından tabii kaybedecek bir şey yoksa direkt sıfırlayın hatta usbden formatlayın en iyisi.
denemedim. şimdi deneyeyim geri yüklemeyi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sistem geri yükleme de yaptım ancak yine düzelmedi arkadaşlar, şu sorundan anlayan biri yardımcı olabilir mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...