Evet arkadaşlar bilgisayarım da hala virüs varmış sistem geri yükleme yapıp 2 3 kere tam tarama yaparak anca temizleyebildim virüsü. Önerileriniz için teşekkür ederim sorun çözüldü şu an da girebiliyorum.Bu ara da APATHE adlı forumdan kesinlinlikle hile indirmemeniz tavsiyemdir, zulu hilesi için girmiştim oraya video yorumlarına pek dikkat etmedim virüsü anladığım zaman baktım videonun yorumlarına sadece ben değil 6 7 kişi virüslü olduğunu ve bilgisayarına virüs bulaştığını söylemiş ayrıca 3 4 konu aşşağı da görmüştüm aynı sorunu yaşayan 2 kişi daha var bu forumdan indirdiğiniz zaman windows güvenliğin de korumayı açamıyorsunuz karantinaya alınan tehditleri kaldıramıyorsunuz ve herhangi bir hile forumuna girmeye çalıştığınız zaman misal memoryhackers gibi önce girmiyor saldırganlar bu site üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor bağlantınız gizli değil hatası veriyor yine de devam ete bastığınız zaman da siteye değil kendi forumlarına yani apathenin forumuna atıyor.Aklınız da bulunsun o site den hile indirmemeniz kesinlikle tavsiyemdir.İyi akşamlar.