Onaylı Üye
ekran kartını söküp taktım olmadı. ramleri söktüm taktım yine olmadı. anakartta hasar olma olasılığı var mıdır acaba. monitör çalışıyor kablolar tam takılımonitor isigi yaniyor mu? ramlerini tam oturtamamis olabilirsin, cok yaygin yasaniyor bu sebepten sorunun. onun disinda duzelmezse ekran kartini sokup tekrar takmayi da dener misin? kablolarin da tam girmemis olabilir mi? mesela benim dp kablomda hangi tarafi monitore veya ekran kartina taktigin farkediyor, o tarz olabilir.
denerimMonitör eğer sağlam olduğundan eminse, Grafik kartı ile ilgili sorunu olabilir. Farklı grafik kartı ile deneyebilir misin?
olabilir, soketler zarar gormus olabilir belki. islemcide de olabilir aslinda. islemci genelde sistemin en zor bozulan parcasidir, anakart arizasi daha muhtemel. tum kablolamalar dogru mu emin misin?ekran kartını söküp taktım olmadı. ramleri söktüm taktım yine olmadı. anakartta hasar olma olasılığı var mıdır acaba. monitör çalışıyor kablolar tam takılı
Post automatically merged:
denerim
kesin çözüm olarak ekran kartını aleminyum sar mikro dalga at sonra tak çalışır bende oldu denendı onaylandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?