Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fan toz tutmuş olabilir, bir yere değiyor olabilir wd-40 sıkmanı önermem çünkü çalıştıkca toz toplucak wd-40 da yağlı bir şey olduğu için çok toz toplar kısa sürede.Fanı aç bak anlaşılır farklı bir durum olduğunda.
benim fan çok fazla isininca sesi kalınlaşıyor nedeni arka planda çok güç yiyen uygulamaların açık olması ama derim ki yinede bi açıp bak tozdan da olabilir.
muhtemelen dönen fan üstündeki metal parçaya çarpıyor fanı değiştirmeni öneririm benimde başıma gelmişti kullanılmıyor genelde böyle olunca ama düzelme şansı da var bi bilgisiyar tamircisine götür baktır
aynı sorun bendede var çözümünü bulan varmı ben söküp bida taktım tozlarıda temizledim ama ona ragmen cok ses cıkarıyor aksam oyun oynarken baya sorun yaratıyor
bilgisayrni temizle fani yagla eyer fan ses cikariyosa muhtamelen tozdandir ve bilgisayarinda tozlanmisdir bilgisayari temizlemezsen ilerde sikinti olur sana