bilgisayar iyimi diye sormak istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ram olarak çok sağlam kurtarmışsın bence 10/10 bir pc özellikle kura oranla.Ama ben AMD'den çektiğimi hiçbirşeyden çekmedim tamamiyle amd karşıtı birisiyim intel öneririm.
bende intel isterdimde intelle aynı sistem 12bin tl ondan dolayı bunu tercih ettim
Post automatically merged:

işlemci biraz kötü ryzen 5 2600 çok iyi bi işlemci değil ama işlemciyi geliştirirsen güzel gibi bide ekran kartının soğutmasını iyi yapman lazım rx 5500 serisi çok ısınıyo diye duydum
bakarım bende biraz araştırayım yükseltme seçenekleri var o yüzden bu siteyi seviyorum

İşlemci acısından 3500 serisi bir işlemci daha iyi olacaktır yeni nesil sebebi ile ekran kartı olayına gelirse 5500XT içermiş olduğu mimari yapısı nedeni ile bilgisayarı ön plana çıkarır. Günümüz standartlarında 16 GB ram tüm oyunlar için yeterli olacaktır. 480 GB SSD ise işine yaramayacak ekstra 1-2TB HDD´ye ihtiyaç duyacaksın. Günümüz oyunları bkz : COD Warzone 150 GB gibi bir yer kaplamaktadır.
sonrada 1hdd almayı düşünüyorum ama şuan degil 500gb dolsun sonra alırım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende intel isterdimde intelle aynı sistem 12bin tl ondan dolayı bunu tercih ettim

bakarım bende biraz araştırayım yükseltme seçenekleri var o yüzden bu siteyi seviyorum

sonrada 1hdd almayı düşünüyorum ama şuan degil 500gb dolsun sonra alırım
Tabiki öyle bütçen sarsılmadan alabilirsin daha sonra.

Üye
5 HİZMET YILI
bu adam çok iyi ayarlara sahip, bugünün oyunlarını iyi yönetecek

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ryzen 5 2600 biraz düşük kalmış sanki.İndirim adı altında modası geçmiş parçaları birleştirip şişirme fiyattan daha aşağıya yazıp iteliyolar.Başka sitelerde fiyat karşılaştırması yapmadan alma.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gayet güzel bir bilgisayar, alacaksan şimdiden hayırlı olsun.

Üye
5 HİZMET YILI
Aga sen ne diyon o bilgisayar bende olacak ama fiyati pahaliymis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...