büyük ihtimal cünkü tüm olabilecek tüm yontemleri senin icin arastirip soyledim normalde donmamasi lazim ama bilemiyorum2 kere
sildim ama olmuyo yine sorun pc demiki
hocam bu yazıyı bi arkadaşta yazdı aynısını da formattan sonra indirdim oynadım ama yine atıyo beni oyundan1- Son zamanlarda bilgisayarda yaptığınız tüm değişiklikleri geri alınız. Program veya yazılım kurduysanız kaldırınız. Oyun dosyalarına hasar vermiş olabilir
2- Son yaptığınız ekran kartı güncellemesini geri alınız
3- Antivürüs, windows defender vb. programları oyun esnasında kapatınız veya kaldırınız.
4- Oyun dosyalarında bozuk veri dosyaları olabilir. Oyun dosyalarını tekrardan doğrulayınız
5- Sisteminizde DirectX 12 varsa bunu DirectX 11 ile değiştiriniz.
6- MTA'yı siliniz ve MTA'yı yeniden kurmadan önce Program Files > MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch'ten "client.dll" dosyasınıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvb. vürüs taraması yapınız. Sorun devam ederse eğer;
7- Pc Temiz bir format atınız ve sistem sürücü ve driverlarını yükledikten sonra Oyunu tekrar kurunuzya
ekran kartım amd güncel windowsda güncel başka ne olabilirkidriveby larini güncellediniz mi?
libcef.dll yazan yerde gta sa.exe yazıyo örnek olarak attım ama bazen libcef.dll de yazıyo
hocam bu videoyuda yaptım olmadıvideodan bakarak yapabilirsiniz eğer olursa veya olmazsa tekrardan geri donüs sağlayin yardimci olacagim
hocam böle dio hala dediginizi yaptım ama olmadıbazı Windows sorunları (çökmeye AcLayers.DLL neden oldu, MTA'nın bir parçası değil)
Bunun için, en son Windows güncellemelerinin tümünü aldığınızdan emin olmanızı ve komut isteminde sfc /scannow'u çalıştırmanızı öneririm (cmd > write /sfc scannow'u açın ve bitmesine izin verin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın).
o mta sa nın dosya konumunu acip mods taki herseyi silin yani girdigin bütün serverlerin pluginlerini silin
deatmatch var hocam modsun içinde sildim onuo mta sa nın dosya konumunu acip mods taki herseyi silin yani girdigin bütün serverlerin pluginlerini silin
tekrar denermisiniz giris yapmayideatmatch var hocam modsun içinde sildim onu
giriş yaptım ama client.dll hatası verdim geri yükledim deatmatchi client.dll haric içindeki dosyaları sildim ve servere girdim yeniden yükleme yaptıtekrar denermisiniz giris yapmayi
hata vermedi girirken sw deyim şu anyükleme yapmasi normal cünkü modlari sildin ve hata verdimi peki anlayamadim
knk oyun dondu karakter hareket etmedi attı tekraryükleme yapmasi normal cünkü modlari sildin ve hata verdimi peki anlayamadim
ne hatasi oldu yinehata vermedi girirken sw deyim şu an
oyun dondu bu seferde hareket edemedimne hatasi oldu yine
o donma hala devam ediyormu?hata vermedi girirken sw deyim şu an
knk oyun dondu karakter hareket etmedi attı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?