Çözüldü Bilgisayar mta sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhaba mta da rp yapmak için oynarım ama her 20 dk da bir oyun donup çökme verio 25.000 tl lik bilgisayarda oynuyorum bunun youtubede çözümlerine baktım denedim bir kaçını ama olamdı neden böle ya

Çözüm
2 kere

sildim ama olmuyo yine sorun pc demiki
büyük ihtimal cünkü tüm olabilecek tüm yontemleri senin icin arastirip soyledim normalde donmamasi lazim ama bilemiyorum

ilk basta seni code : 0xE0000008 hatasindan=
bazı Windows sorunları (çökmeye AcLayers.DLL neden oldu, MTA'nın bir parçası değil) Bunun için, en son Windows güncellemelerinin tümünü aldığınızdan emin olmanızı ve komut isteminde sfc /scannow'u çalıştırmanızı öneririm (cmd > write /sfc scannow'u açın ve bitmesine izin verin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın).

bunu yaparak kurtardim code : 0xE0000008 hatasindan ve sende sonra " 0xC0000005 " server deki bütün pluginleri silmen gerekiyor.
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
1- Son zamanlarda bilgisayarda yaptığınız tüm değişiklikleri geri alınız. Program veya yazılım kurduysanız kaldırınız. Oyun dosyalarına hasar vermiş olabilir
2- Son yaptığınız ekran kartı güncellemesini geri alınız
3- Antivürüs, windows defender vb. programları oyun esnasında kapatınız veya kaldırınız.
4- Oyun dosyalarında bozuk veri dosyaları olabilir. Oyun dosyalarını tekrardan doğrulayınız
5- Sisteminizde DirectX 12 varsa bunu DirectX 11 ile değiştiriniz.
6- MTA'yı siliniz ve MTA'yı yeniden kurmadan önce Program Files > MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch'ten "client.dll" dosyasını
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vb. vürüs taraması yapınız. Sorun devam ederse eğer;
7- Pc Temiz bir format atınız ve sistem sürücü ve driverlarını yükledikten sonra Oyunu tekrar kurunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1- Son zamanlarda bilgisayarda yaptığınız tüm değişiklikleri geri alınız. Program veya yazılım kurduysanız kaldırınız. Oyun dosyalarına hasar vermiş olabilir
2- Son yaptığınız ekran kartı güncellemesini geri alınız
3- Antivürüs, windows defender vb. programları oyun esnasında kapatınız veya kaldırınız.
4- Oyun dosyalarında bozuk veri dosyaları olabilir. Oyun dosyalarını tekrardan doğrulayınız
5- Sisteminizde DirectX 12 varsa bunu DirectX 11 ile değiştiriniz.
6- MTA'yı siliniz ve MTA'yı yeniden kurmadan önce Program Files > MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch'ten "client.dll" dosyasını
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vb. vürüs taraması yapınız. Sorun devam ederse eğer;
7- Pc Temiz bir format atınız ve sistem sürücü ve driverlarını yükledikten sonra Oyunu tekrar kurunuzya
hocam bu yazıyı bi arkadaşta yazdı aynısını da formattan sonra indirdim oynadım ama yine atıyo beni oyundan

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
resim_2023-11-02_175551045-png.97962

libcef.dll yazan yerde gta sa.exe yazıyo örnek olarak attım ama bazen libcef.dll de yazıyo

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bazı Windows sorunları (çökmeye AcLayers.DLL neden oldu, MTA'nın bir parçası değil)

Bunun için, en son Windows güncellemelerinin tümünü aldığınızdan emin olmanızı ve komut isteminde sfc /scannow'u çalıştırmanızı öneririm (cmd > write /sfc scannow'u açın ve bitmesine izin verin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın).

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bazı Windows sorunları (çökmeye AcLayers.DLL neden oldu, MTA'nın bir parçası değil)

Bunun için, en son Windows güncellemelerinin tümünü aldığınızdan emin olmanızı ve komut isteminde sfc /scannow'u çalıştırmanızı öneririm (cmd > write /sfc scannow'u açın ve bitmesine izin verin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın).
hocam böle dio hala dediginizi yaptım ama olmadı

Ekli dosyalar

• Ek Açıklama 2023-11-04 011904.png
    Ek Açıklama 2023-11-04 011904.png
    67.1 KB · Görüntüleme: 96
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
o mta sa nın dosya konumunu acip mods taki herseyi silin yani girdigin bütün serverlerin pluginlerini silin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...