Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce bu tarz fidye virüsleri benim de pcme bulaştı. Hiç uğraşma antivirüsle şunla bunla. Temiz bir şekilde format at yahut birisne götür temiz kurulum yapsın yeni baştan. Diğer türlü kurtulbilceğini pek sanmıyorum. Genelde dosya kitleyen virüsler para istiyor ve bunun da garantisi yok yani ödesen bile.
kanka çok klişe olcak ama ilk önce formatı dene olmaz ise maalesef harddisk kullanıyorsan mecburan o harddsiki çıkar ve çöpe at ve yeni bir harddisk al
Yok Mcafee web advisor yok kurulum dosyası yok loader uğraşmak zorunda kaldın değil mi
seni anlıyorum dostum bana da aynısı oldu pc ye format at ya da masaüstünde duran gereksiz uygulamaları indirilenler dosyasına at sonra c ve d diskini temizle böylelikle sorun ortadan kaybolur iyi günler
Bana göre en temizi fabrika ayarlarına geri döndürmek her şeyi silmek Ama Windows 10'un bir özelliği var �stersen önce tam tarama yap Ondan sonra ise Windows çevrimdışı tarama var 15 dakika 20 dakika süre arası bilgisayar kapalı bir vaziyette tarama yapıyor ve gayet de çok başarılı bir tarama oluyor Ben çok çok memnun oluyorum hiçbir şey kalmıyor fabrika ayarlarına girdiğinde öldürmüş gibi oluyor Windows 10 cidden çok güzel bir uygulama yapmış