İnternette bilgisayarı Windows 11 yapınca banım kalktı ile ilgili şeyler gördüm. Daha iki gün önce Aurdino aimbot satın aldım. Ertesi gün ban dalgası mı ne gelmiş, yan hesabım ban yedi. Benim de aklıma Windows 11'e yükseltmek geldi. Sizce yükseltirsem bir zararı olur mu? Bir de banımın kalkması için bütün dosyaları silip mi yükselteyim yoksa dosyaları koruyarak mı yükselteyim?
İnternette bilgisayarı Windows 11 yapınca banım kalktı ile ilgili şeyler gördüm. Daha iki gün önce Aurdino aimbot satın aldım. Ertesi gün ban dalgası mı ne gelmiş, yan hesabım ban yedi. Benim de aklıma Windows 11'e yükseltmek geldi. Sizce yükseltirsem bir zararı olur mu? Bir de banımın kalkması için bütün dosyaları silip mi yükselteyim yoksa dosyaları koruyarak mı yükselteyim?
Bilgisayarınızı formatladığınız da donanımsal bir değişiklik olmuyor. Bunun için ya spoofer kullanmanız gerekiyor, yada mevcut anakartnızı değiştirmeniz gerekiyor. Yani bilgisayarın mac adresi ile alakalı bir durum tamamiyle. Boşuna bunu için format atmayın. Spoofer kullanmanız daha faydalı olacaktır zira böyle bir durum için ekran kartı değiştirmek oldukça mantıksız
maalesef ki üzülere söylüyorum ben de 3 ay öncesinde hwid yedim main hesabıma denemediğim yol kalmadı 8.1 e geçtim win10 a baktım yine olmuyor 11 e spoofer dahi maalesef ki olmadı mecbur beklicez