Bilgisayarı Windows 11 yapınca Valorant HWID banı kalkar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
İnternette bilgisayarı Windows 11 yapınca banım kalktı ile ilgili şeyler gördüm. Daha iki gün önce Aurdino aimbot satın aldım. Ertesi gün ban dalgası mı ne gelmiş, yan hesabım ban yedi. Benim de aklıma Windows 11'e yükseltmek geldi. Sizce yükseltirsem bir zararı olur mu? Bir de banımın kalkması için bütün dosyaları silip mi yükselteyim yoksa dosyaları koruyarak mı yükselteyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hayır kalkmaz kank bende yedim 4 aya açılıyor son 1 ay kaldı benim açılmasına yani 4 ay bekliceksin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hayır kalkmaz hwid spoofer kullanabilirsin ama tavsiye etmem en iyisi ya anakart almak yada 4 ay beklemek

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
eskiden denemiştim olmuştu ama fixlenmiştir

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İnternette bilgisayarı Windows 11 yapınca banım kalktı ile ilgili şeyler gördüm. Daha iki gün önce Aurdino aimbot satın aldım. Ertesi gün ban dalgası mı ne gelmiş, yan hesabım ban yedi. Benim de aklıma Windows 11'e yükseltmek geldi. Sizce yükseltirsem bir zararı olur mu? Bir de banımın kalkması için bütün dosyaları silip mi yükselteyim yoksa dosyaları koruyarak mı yükselteyim?
hocam spoff da yaparsan kalkar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam hwid ban zaten bios updet + usb format ile kalkıyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam hwid dediğimiz işletim sistemine değil donanımlara atılan bandir. O yüzden tavbfkliceksiniz yada anakart vs deismeli

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
açılmaz kanka ben denedim hatta ana kart seri no bile değiştim olmuyo

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kalkmıyor kardeşim denedik, spoofer lazım geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayarınızı formatladığınız da donanımsal bir değişiklik olmuyor. Bunun için ya spoofer kullanmanız gerekiyor, yada mevcut anakartnızı değiştirmeniz gerekiyor. Yani bilgisayarın mac adresi ile alakalı bir durum tamamiyle. Boşuna bunu için format atmayın. Spoofer kullanmanız daha faydalı olacaktır zira böyle bir durum için ekran kartı değiştirmek oldukça mantıksız :)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kankam kalmıyor sadece 1 2 maclık goturuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
daha geçen gün geçtim win 11 en az 10 maç attım sorun yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende format attım spoof yaptım ama val 152 den kaçamadım

Üye
3 HİZMET YILI
Herkes zaten söylemiş kanka da kalkmaz çünkü hwıd banı anakartına atıyor işletim sistemine değil spoofer lazım sana

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
maalesef ki üzülere söylüyorum ben de 3 ay öncesinde hwid yedim main hesabıma denemediğim yol kalmadı 8.1 e geçtim win10 a baktım yine olmuyor 11 e spoofer dahi maalesef ki olmadı mecbur beklicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...