Çözüldü Bilgisayarım Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eski kasam kenarda duruyordu, açayım dedim ama açılmıyor. Ramleri çıkarıp taktım, içini temizledim, her şey yerinde mi diye kontrol ettim. Güç gelmiyor galiba.

pc.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
açma kapama tuşuna basılı tutarak bir 10-15 saniye bekle elini çekmeden power kablosunu fişten çek statik elektrik birikmiş olabilir onun harici denildiği gibi bios pilini tak çıkar yapabilirsin imkanın varsa farklı power supp ile dene
i miss you
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
hiç açılmıyor mu yoksa hatamı veriyon güç kaplosu değiştir yada güç tuşu açık mı kapalımı bak

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Hocam çok eski bir sistem zaten gördüğüm kadarıyla, yeni bir sistem bakmayı düşünebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ekran kartını çıkarıp açmayı denediniz mi veya power kablosunu değiştirmeyi denediniz mi? üstteki arkadaşın dediği gibi bios pilini çıkarıp taktınızmı tekrardan

Sol IT Solution Manager
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
açma kapama tuşuna basılı tutarak bir 10-15 saniye bekle elini çekmeden power kablosunu fişten çek statik elektrik birikmiş olabilir onun harici denildiği gibi bios pilini tak çıkar yapabilirsin imkanın varsa farklı power supp ile dene

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tüm kabloları takılı mı kontrol ettin mi? Sorunun çözdüysen geri dönüş yap, ona göre konunu kilitleyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...