lol oyna zorlamazsinda pc yi64 MB ekran kartı ve 8 GB ram var. Canım çok sıkılıyor oynayabileceğim her hangi bir oyun veya ilgilenebileceğim bir şey var mı? Knives Out oynuyorum 30 fps ile 15 fps arası fakat sıkıldım başka bir şey oynayabilir miyim?
Ekran Kartı dxdiag da yazdığına göre
Yaklaşık Toplam Bellek 1792 MB
Görüntü Belleği (VRam) 64 MB
O kadar oynatıyorsa sende arkadaşlarını dürtükle az sana ayak uydursunlar.şükür ki onu yapıyor. Knives Out Badlanders bu 2 oyunu oynuyorum ama oynayan benden başka arkadaşım yok.
lol açmıyor genelde 20 fps tf de 5 fpsl
lol oyna zorlamazsinda pc yi
daha doğru demek gerekirse pc si olan yok pcleri olsa oynicaz ztn mobile yöneldim aov wild rift mlbb fln oynuyorum arklarlaO kadar oynatıyorsa sende arkadaşlarını dürtükle az sana ayak uydursunlar.
Yani günümüz telefonları o pcden daha performanslı mantıklı olmuş.lol açmıyor genelde 20 fps tf de 5 fps
Post automatically merged:
daha doğru demek gerekirse pc si olan yok pcleri olsa oynicaz ztn mobile yöneldim aov wild rift mlbb fln oynuyorum arklarla
3d oyunlara giremezsin ayrıca işlemcin neydi varsa onboard kullan64 MB ekran kartı ve 8 GB ram var. Canım çok sıkılıyor oynayabileceğim her hangi bir oyun veya ilgilenebileceğim bir şey var mı? Knives Out oynuyorum 30 fps ile 15 fps arası fakat sıkıldım başka bir şey oynayabilir miyim?
Ekran Kartı dxdiag da yazdığına göre
Yaklaşık Toplam Bellek 1792 MB
Görüntü Belleği (VRam) 64 MB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?