Bilgisayarım yavaşladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler bilgisayar yavaşladı önceden birazdaha rahat oynuyordum fakat şimdi daha berbat bir hal almaya başladı wolftü oynuyorum zaten başka oynadığım bir oyun yok size ss ini atayım dedim bilgisayarımın özellikleri bu
1529439762630.png

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
olum ıllakı dıger pc mıde soylettırecen yanı

hp 8 gb ram 1.5 tb hdd 64 bit win 10

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yaptığın yorumlara göre bilgisayar uzun bir süre kullanılmıyormuş.İlk olarak bilgisayarın içini güzelce temizlemelisin tozlardan arındırmalısın.daha sonra termal macunlarını yenilemelisin termal macun olmadığı için aşırı ısınma yapar ve bilgisayarı kastırır.En son olarak ise driverlerı güncellersin.İyi Forumlar

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yukardaki arkadaşın dediğine ek olarak bu işlemleri bir bilgisayar tamircisinde yaptırmanı öneririm kardeşim. Laptoplar biraz hassastır, hele hele eski laptoplar tam başa beladır. Ben bile yılların kullanıcısı olarak asla hayatımda laptop açmadım, açmayı da düşünmüyorum.
Sistemin knight online & metin2 gibi oyunlar için yeterli. Eskiliğine kafayı takma. Ben Pentium 4 3.0 GHZ 256MB Radeon (Seriyi hatırlamıyorum) Ekran kartıyla +70 fps lol oynamış adamım :D
Wolftü ye gelirsek, 1080-ti olmasına rağmen oda dolunca 90 fps lere düşüyorum. Tamamen oyunun son 2 yıldaki optimizasyon sorunundan kaynaklanıyor, wolftü da kasması çok doğal anlayacağın. Ayriyetten lütfen anti virüs falan kurma. Anti virüs boş yere sistem kaynağını kullanır. Son 6 yıldır Anti Virüs kullanmıyorum.. Windows defender varsa kapat diyeceğim ama yoktur, sen en iyisi bilgisayarcıya götürüp bi macunları yenilet, laptopu temizlettir. Sonra kendin windows 7 64 bit bir sistem kur. Sıkıntın düzelir. Antivirüs te kurma.

Minato
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu Sorun Geçtimi Kardeşim Aynısı Bendede Varda Geçtiyse Banada Söylermisin Nasıl Yaptığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...