Bilgisayarıma virüs girdi, bilgilerim çalınmış mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk casus yazılımsa googleda kayıtlı şifrelerini falan almıştır :ı

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ben 2 ayda bir kart yeniliyorum ve internetten alışveriş yapmadığım sürece internet alışveriş yetkim kapalı. Bunları yaparsan sorun kalmaz. Ayrıca format atmalısın..

PAROSSS
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öncelikle gecmiş olsun dostum Herşeyden önce kartını ödemelere kapat sonra pc ye güzel bir format at

Pc yi internete bağlamadan bir anti malware taraması yaptır tam tarama yap eğer virus sonucu bulursa onun üstüne git bulamazsa temiz güncel bir format at
Gerçi Keylogger yediğin için keylogger tespiti zoreğer keyloger tarzı felan yemıssen
Post automatically merged:

Öncelikle gecmiş olsun dostum Herşeyden önce kartını ödemelere kapat sonra pc ye güzel bir format at

Pc yi internete bağlamadan bir anti malware taraması yaptır tam tarama yap eğer virus sonucu bulursa onun üstüne git bulamazsa temiz güncel bir format at
Gerçi Keylogger yediğin için keylogger tespiti zor olur
gecmıs olsun oncelıkle trojen felan tarzıysa pcde kayıtlı butun veriler karsı tarafa geçmıstır

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun, bilgisayarına format at önemli olan bütün hesaplarının şifresini değiştir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Peki virüsü indirdiğim tarihten önceki tarihe sistem geri yükleme yapsam format yerine aynı işlevi görür mü

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun format at kayıtlı kartlarıda iptal etir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
malware bytes da yükleyebilirsin tek iş yapan virüs programı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim githubtan bi oyunun hile programını yüklemiş ondan sonra benim dcemde kredi kartım kayıtlıydı bi anda nitro alım isteği geldi ve instagramım kendi kendine saçma sayfaları takip etmeye başladı ve discordda arkadaşlarıma fake nitro linkleri gönderildi bende sonra dc de şifremi değiştirdim ve pc de virüs taraması yaptım.
Acaba başka bilgilerimi de ele geçirmiş olabilir mi ve tarama işe yaradı mi lütfen yardım edin
format atıp şifrelerini yenile ya da telefon gibi virüs girmeyen bi cihazdan değiştirip öyle de formatlayabilirsin zaman kaybetmek izteniyorsan

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum, format atmanı ve pcde önemli olan bilgilerini değiştirmeni öneririm

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Feci bir durum söz konusudur çalınmış olması büyük dikkatli ol dostum kardeşini de uyar bence.

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çok hızlı bir şekilde format at bulaştıysada düzelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgilerin Sana virüs atanların Datasına Düşüyor Her Saniye yaptığın her işlem için bilgisayarına acil format at

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Şimdiden geçmiş olsun ama hemen format at daha fazla çalınmasın bişeylerin dostum

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim githubtan bi oyunun hile programını yüklemiş ondan sonra benim dcemde kredi kartım kayıtlıydı bi anda nitro alım isteği geldi ve instagramım kendi kendine saçma sayfaları takip etmeye başladı ve discordda arkadaşlarıma fake nitro linkleri gönderildi bende sonra dc de şifremi değiştirdim ve pc de virüs taraması yaptım.
Acaba başka bilgilerimi de ele geçirmiş olabilir mi ve tarama işe yaradı mi lütfen yardım edin
rat yemiş bile olabilirsin ama defender algılıyor tarama yaptıysan muhtemelen silmiştir sen yinede pc de kayıtlı olan tüm hesaplarının şifresini değiştir baktın için rahat etmedi format çakar bu işi düzeltirsin şimdi virüsün türünü bilmediğimizden fazla yorum yapamıyorum

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kartın falan kayıtlıysa kullandıgı bankayı hemen ara derım ne olcagı bellı olmaz

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam tam olarak neyden gırdı dıkkatlı ol herseye olabılır sanal alemde

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
keylogg yediysen veya bat falan google şifrelerin falan hepsi gitmiştir

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun önxelikle. Bilgilerin çalınmış olma ihtimali düşük. Genelde hacker lar çaldığında sizden fidye isterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...