Bilgisayarıma virüs girdi yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, bugün başıma gelen bir olay için sizden yardım istiyorum. YouTube da takılırken birden kameramın açık olduğunu fark ettim sonra masaüatüne gittiğimde bir program ile karşılaştım birisi bana mesaj yazıyordu ilk önce sakim bir şekilde pc mi bırakmasını istedim sonra yaptığım ilk şey kamera ve mic ayarlarıma girip kapatmak oldu orada son kullananlar olarak rat.exr yazıyordu antivirus programım ile tarama yaptım bişeyler buldu ve sildim sonra internetimi kapattım şimdi ne yapmalıyım bi el atarmısınız

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kaspersky ve Malwarebytes indirip taratın ama güvenli ag moduna geçin.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İnternetini kapat ardından anti virüs programıyla geniş bir tarama yap. Eset'te akıllı tarama var mesela onu kullanabilirsin. Tarama bittiğinde virüsleri kaldır ve son olarakta pc yeniden başlat. Hesap detaylarını, banka kartın vesaire varsa kayıtlı ise pc'de onları ele geçirmiş olabilir. Kayıtlı olan herşeyin şifresini değiştirmeyi unutma. Geçmiş olsun.

Üye
5 HİZMET YILI
çok kötü olmuş bence direk format at hiç riske atma kamerana kadar erişilmiş
Post automatically merged:

nereden kaptığını düşünüyorsun bide format attıkdan sonra hesap ve kredi kartı şifrelerini değiştir

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam siz Darcomet rat yemişsiniz kaspersky ile silin mbam ilede kalıntılarını silin

iyi forumlar

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba sorunun çözüldü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...