Bilgisayarımda mining yapılıyor olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

indir sonra herhangibi bir oyuna gir sıcaklıklar çok yüksekse yaplıyor demektir.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sadece HDD kullanıyorsan o yüzden de olabilir bende de oluyor bazen SSD olmadığı için performans komple düşüyor

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlardan bir tanesi eset demiş ama Kaspersky da öneririm bence esetten daha iyi bir virüs programı kullanmanı öneririm

Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum ben malwarebytes kullanıyorum şuana kadar sorunum olmadı fakat lisanslı eset gerçekten en iyilerden biri yani nasıl detectlemiyor olabilir anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilgisayarım son 2 gündür fazlasıyla yavaş Mining atılmış olabilirmi ?
Veya mining yapıldığını nerden anlıyabilirim
Knk bendede öyle bi sorun vardı yalislikla baska bi program kurdum birden pc fanlar filan yukseldi arka planda degisik bisey calisiyodu kapatanadim bi turlu kesin mining yapiyordu bendede malware ile tarattim pc yeniden baslatti ve sorun duzeldi ama islemci hizi dusuk biraz ben format atmadim sen atarsan faydali olucaktir.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
görev yönetici den ekran kartının kullanımına bak belki öyle anlarsın

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba tespit yöntemlerini denedim bende aynılarından şüpheleniyorum.

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer virüs varsa bilgisayarında kaspersky ın 30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
gecen basıma geldı bır uygulamadan dolayı vırus bulastı mınıng yapıyodu ekran kartı falan hep %100du gorev yonetıcısnı acınca duzelıyodu kapatınca devam son gaz ıslemcı ekran kartı hep %100 kullanıyodu bır uygulama var onunla cozdum herseyı sılıyo vırus falan bırakmıyo ama burdan soylemem normal olurmu bılmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunlarda ciddi bir fps kaybın varsa olabilir ama miningin çok yavaşlattığını görmedim FPS kaybını çok arttırıyor ekran kartını kullandığı için trojan uygulama arkada. Ben bi anda 80-90 fps arasından 30 lara düştüğümde anlamıştım bi dene derim görev yöneticisindende kontrol ekran kartın hangi yüzdede çalışıyor.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Malwarebytes indir veya daha basit olarak görev yöneticisinde performans kısmından ekran kartının bostayken ne kadar kullanıldığını kontrol et eğer degerler normal deilse yine görev yöneticisinden en fazla hangi programın kullandığını tespit et ve kapat

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Muhtemelen yapılmıyodur tüm methodları arkadaşlar yazmış zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...