Bilgisayarımda sorun var yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarım sarjdan cekınce otomatık kapanıyor 1 Ay oncesınde tatıle gıtmıstım öyle bı sorun yoktu ama durduk yere şimdi sarjdan cekınce bılgısayar anıden kapanıyor çözümü nedir bilen var mı?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Laptobun pilini kontrol ettinmi ?

Bu soruyu sormadan önce pili kontrol ettiğini biliyorsun, buraya bir konu açılmadan önce kullanıcı kendisinin yapabileceği herşeyi çözmeye uğraşır zaten. Boş yorum yapmana gerek yok.

Sorun adaptörden kaynaklanabilir, başka birini ödünç alarak deneme yapın eğer sorun donanımsal ise bilgisayarcıya götürün. Şarj ile laptop'un içinide yakabilirsin çok uzun süredir var ise yeni al yeni başladıysa riske atmadan tamir ettirmek için uğraş ver.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Sorun adaptörden kaynaklanabilir, başka birini ödünç alarak deneme yapın eğer sorun donanımsal ise bilgisayarcıya götürün. Şarj ile laptop'un içinide yakabilirsin çok uzun süredir var ise yeni al yeni başladıysa riske atmadan tamir ettirmek için uğraş ver.
o adaptor veya bılgısayardaysa zaten goturucemde bıde aygıt yonetıcısı de pıllerden duzeltılebılecek bı seyse boşuna bılgısayarı formatlamasınlar bılgısayarı formatlıyacaklar cunku garantıye gıdınce

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
o adaptor veya bılgısayardaysa zaten goturucemde bıde aygıt yonetıcısı de pıllerden duzeltılebılecek bı seyse boşuna bılgısayarı formatlamasınlar bılgısayarı formatlıyacaklar cunku garantıye gıdınce

Bilgisayarcıyla garantinin farkı olduğunu biliyorsun dimi ? bilgisayarcı format atar direk garantiye söylersen yapmaz. Garanti şansın varsa bilgisayarcı yerine oraya başvur vede mesaj bırak; "Gerekmediği sürece format istemiyorum" eklemesini yap.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Benim kuzenimde de laptop vardı sürekli şarjdan oynardı ve şuan şarjı maksimum 10dk duruyor belki ondan olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Pil ayarları bozulmuş olabilir. Bilgisayar Teknik Servislerine gidip bir baktırın. Laptoplarda donanım değiştirme yapılıyor mu bilmiyorum ama eğer yapılıyor ise pil cihazınızı değiştirebilirsiniz.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eğer laptop'un bataryası ölmediyse bilgisayarın minimum ihtiyacı olan amperi öğren ve adaptörünün ise amperi karşıladığından emin ol

Üye
8 HİZMET YILI
Bataryan ölmüş eğer şarjdan hiç çıkarmadan kullandıysan bu sorun olur. Çözümü pc ye uygun yeni batarya alman.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Büyük ihtimal bataryan ölmüş. Çok fazla şarjda kullanınca batarya körelmeye başlıyor ve en sonunda yok olmasından bir farkı kalmıyor. Garanti varsa garantiye götür ama kullanıcı hatası diyebilirler. Demezlerse yaptırırsın ve yedek al %99 format atıyorlar. Neyse yapmazlarsa veya sadece format atıp gönderirlerse ya internetten git batarya al ya da mahalle bilgisayarcısına götür onda bataryası varsa takar veya ekstra bir şey varsa halleder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...