Bilgisayarımda virüs mü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yamyam
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sa beyler bilgisayarımda youtubeye veya her hangi bir siteye girince ekrana rklamlar geliyor virüs mü bu ?

:resim:
Ekran Alıntısı.JPG

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Başlat kısmına Msconfig yaz orda başlangıç kısmında yabancı birşey görüyorsan kapat, ve ya arama kısmına zamanlanmış görevler yaz ordakileri kaldır

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Maalesef yaramadı yinede teşekkür ederim
Kusura bakma, mesajına geç cevap veriyorum 1 hafta olmuş ama, googleye bir virüs bulaşmış olabilir eğer bu sadece googlede oluyorsa bir gizli eklenti girmiş olabilir. bendede bi ara böyle olmuştu Denetim Masasından Yeni Bir kullanıcı açtım o hesaba girdim sorun ortadan kalktı yeni bir kullanıcı hesabı açtığında güvenli dosyalar hesaba gider. açmayı bilmiyorsan şu adımları izle ki biliyorsundur, 1. Başlat menüsüne tıkla 2.Oraya denetim masası yaz tıkla 3. Kullanıcı hesapları ve aile koruması 4. Kullanıcı hesapları 5.Başka bir hesabı yönetin 6. Yeni hesap oluştur Umarım sorun ortadan kalkmıştır bildiklerim bunlar

yamyam
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kusura bakma, mesajına geç cevap veriyorum 1 hafta olmuş ama, googleye bir virüs bulaşmış olabilir eğer bu sadece googlede oluyorsa bir gizli eklenti girmiş olabilir. bendede bi ara böyle olmuştu Denetim Masasından Yeni Bir kullanıcı açtım o hesaba girdim sorun ortadan kalktı yeni bir kullanıcı hesabı açtığında güvenli dosyalar hesaba gider. açmayı bilmiyorsan şu adımları izle ki biliyorsundur, 1. Başlat menüsüne tıkla 2.Oraya denetim masası yaz tıkla 3. Kullanıcı hesapları ve aile koruması 4. Kullanıcı hesapları 5.Başka bir hesabı yönetin 6. Yeni hesap oluştur Umarım sorun ortadan kalkmıştır bildiklerim bunlar
yaptım bro zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...