hayır hiç birşey indirmeden geldiBu virüs programı değil kardeşim bir program kurarken otomatik olarak kurmuş olabilirsin bazı programlar bu tür şeylerde yükleyebiliyor.
Enteresan, sıkıntı yaratıyorsa format atabilirsin.hayır hiç birşey indirmeden geldi
Bu virüs programı değil kardeşim bir program kurarken otomatik olarak kurmuş olabilirsin bazı programlar bu tür şeylerde yükleyebiliyor.
Bakıcam bulamazsam sorunu mecbur FormatEnteresan, sıkıntı yaratıyorsa format atabilirsin.
Teşekkürler deniyecemCromeyi veya hangi tarayıcı ise onu tamamen kaldır heryerden IObit Uninstaller bunla cc temizle sonra yeniden başlat pc yeniden kur tarayıcıyı bukadar basit
tüm tarayıcılarda oluyo yukarda söylemiştimGoogle'daki eklentilerden olabilir+Başka tarayıcı dene.
Ben bulamadım ?tüm tarayıcılarda oluyo yukarda söylemiştim![]()
i.hizliresim.com/lONBQQ.jpgBen bulamadım ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ben sayfalardaki yorumları incelemiyorum görmemem doğali.hizliresim.com/lONBQQ.jpg
tamam uzatmayalımBen sayfalardaki yorumları incelemiyorum görmemem doğal
Varformattan baska care yokmu
Kusura bakma, mesajına geç cevap veriyorum 1 hafta olmuş ama, googleye bir virüs bulaşmış olabilir eğer bu sadece googlede oluyorsa bir gizli eklenti girmiş olabilir. bendede bi ara böyle olmuştu Denetim Masasından Yeni Bir kullanıcı açtım o hesaba girdim sorun ortadan kalktı yeni bir kullanıcı hesabı açtığında güvenli dosyalar hesaba gider. açmayı bilmiyorsan şu adımları izle ki biliyorsundur, 1. Başlat menüsüne tıkla 2.Oraya denetim masası yaz tıkla 3. Kullanıcı hesapları ve aile koruması 4. Kullanıcı hesapları 5.Başka bir hesabı yönetin 6. Yeni hesap oluştur Umarım sorun ortadan kalkmıştır bildiklerim bunlarMaalesef yaramadı yinede teşekkür ederim
yaptım bro zatenKusura bakma, mesajına geç cevap veriyorum 1 hafta olmuş ama, googleye bir virüs bulaşmış olabilir eğer bu sadece googlede oluyorsa bir gizli eklenti girmiş olabilir. bendede bi ara böyle olmuştu Denetim Masasından Yeni Bir kullanıcı açtım o hesaba girdim sorun ortadan kalktı yeni bir kullanıcı hesabı açtığında güvenli dosyalar hesaba gider. açmayı bilmiyorsan şu adımları izle ki biliyorsundur, 1. Başlat menüsüne tıkla 2.Oraya denetim masası yaz tıkla 3. Kullanıcı hesapları ve aile koruması 4. Kullanıcı hesapları 5.Başka bir hesabı yönetin 6. Yeni hesap oluştur Umarım sorun ortadan kalkmıştır bildiklerim bunlar