Bilgisayarımı bozmam için Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk system 32 sil OLMAZSA PCYİ Fişe Tak Açılsın Çıkar Sürekli Ani Kapat Anakartın Yanar Ztn Benım Leptopa Oyle Yaptım Yandı Şimdi Yenisini Aldık :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Over clock yapıyom 4.0 GHz kadar yükselticem 1 hafta yokum ben Telefondan girerim

Turkish53' Alıntı:
knk system 32 sil OLMAZSA PCYİ Fişe Tak Açılsın Çıkar Sürekli Ani Kapat Anakartın Yanar Ztn Benım Leptopa Oyle Yaptım Yandı Şimdi Yenisini Aldık :D

Nasıl yapacam ya OverClock yapcam şuan yusuf  yusuf olcam birazdan heralde :D  bişi olursa evden kaçarım

Chronic' Alıntı:
Ekran kartına boşal.

nasıl boşatıcam? bi detay verirmisin abi

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
Over clock yapıyom 4.0 GHz kadar yükselticem 1 hafta yokum ben Telefondan girerim

Turkish53' Alıntı:

Nasıl yapacam ya OverClock yapcam şuan yusuf  yusuf olcam birazdan heralde :D  bişi olursa evden kaçarım

Chronic' Alıntı:
Ekran kartına boşal.

nasıl boşatıcam? bi detay verirmisin abi

Sysem32 silinmez kardeş bence kullanılan program var det Atla / Yeniden dene / iptal seçenekleri çıkar ama denemesi bedava

Üye
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
memoryhans' Alıntı:
Bütün Dosyaları Sil Babana Virüs Bulaştı Mausu Kontrol Edemeden Gözümün Önünde Bütün Dosyalarımı Sildi

kanka ben bilgisayarı yakmak istiyom içindeki aygıtları vb nasıl bozabilirim diyom çözüm deil o gider format attırır üstüne virüs kaçıncı girdi diye beni döver bi kaç kere denedim :D
Sök bilgisayarı çıkar işlemci ekran kartını at frına :D

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
system32 yi sil :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
OverClock yaptım 5.9 GHz ye kadar çıkarttım birşey olmadı napıcam ??

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
İoz' Alıntı:
elektirik çıkışı al bi prizden bilgisayarın ekran kartına işlemcisine filan değdir ucları not: patlama olabilir :) ancak %100 o değdirdiğin parca yanar Sonuç: aşırı voltaj gelmiş baba pc yandı  tekrar sonuç: hüsran :D

Abi denemek isterdim ancak elektrik çıkışı biraz tehlikeli deilmi :) Çay filan döksem yanarmı bide üstünü nasıl temizlerim belli olmucak şekilde

HileliAdam851' Alıntı:
OverClock yaptım 5.9 GHz ye kadar çıkarttım birşey olmadı napıcam ??

öyle kullan o bozulur:D

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
işlemcinin içini aç su dök zaten pc gg olur çöker :D

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Yav System32 sil babana de bu dosya formatlada gelmiyor. yeni pc evinde :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
pcnin içini açıp işlemci kablosunu kopar çalıştır  meftalık  :idea:

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
SIMD su sekılde bozabılırsın bıraz ugrasman parcaları yerıne takman lazım hıc kımsede anlamaz basıt aslında elınden gelıyorsa ıslemcı ve ekran kartının ustunde 4 adet vıda ıslamcıde cevırmelı plastık onları cıkar termal macun vardır ustunde sıyah onları sil bir guzel tabanda kare seklınde cam gıbı bırsey goreceksın onun ustunu sert bır cısımle ciz her ıkısınınde ıkısıde cop oldu hayırlı olsun sonra yerlerıne montele ıslem bu kadar bılıyorsan yarım saatını almaz cok basıt kardesım....kolay gelsın...

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
SIMD su sekılde bozabılırsın bıraz ugrasman parcaları yerıne takman lazım hıc kımsede anlamaz basıt aslında elınden gelıyorsa ıslemcı ve ekran kartının ustunde 4 adet vıda ıslamcıde cevırmelı plastık onları cıkar termal macun vardır ustunde sıyah onları sil bir guzel tabanda kare seklınde cam gıbı bırsey goreceksın onun ustunu sert bır cısımle ciz her ıkısınınde ıkısıde cop oldu hayırlı olsun sonra yerlerıne montele ıslem bu kadar bılıyorsan yarım saatını almaz cok basıt kardesım....kolay gelsın...

Bu Anlattıgın takma şeyini tamirciler bile bilmiyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
KingHack' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:

Bu Anlattıgın takma şeyini tamirciler bile bilmiyor :D

hepsı cok ıyı bılıyor kardesım merak etme meraklıyım cok bozdum yaptırdım....kesın cozum kımse anlamaz sen tamırcıye soylemedıgın surece....ılgılenmıyor adam bozuk yenısını al dıyor cunku onunda ısıne gelıyor para kazanıyor....cok soktum taktım termal macun kullandım....kac tane ekran kartı gıttı oyle tabıı kendılıgınden bozuldu bellı bır mıladı var o zamana kadar kullana bılıyorsun ve tamır olmuyorlar her ıkısıde ıslemcıde ekran kartıda....saygılar

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bilgisayarının Ekran Kartını Halledeceksen İlk İşin Evinde Bilgisayar Sökebilecek Bir Yerin Varsa Aç Kasanın İçini Ekran Kartının Fanımı Var Sadece Nasıl Diyim Altında Böyle Gri Tabaka Varmı Aliminyum Varsa Onu Sök ki 128 Mb Ekran Kartlarında Genelde Aliminyum Tabaha Yıldız Veya Düz Tornavida Al Sök Onu İçinde Chipset Olcak Nvidia Amd Olarak Değişiyor Böyle Karemsi Bir Şey Onun İçine Edecek Şeyler Bul  :D Ekran Kartını Kırmadan Kır Mesela Onu O Chipseti Her Neyse Onu Bozarsan Ekran Kartı GG Olur Sana Ne Kalır Fanı Kalır Onuda Fanın Voltu Kaçsa Bi Adaptör Bulursun Ona Takarsın Prize Taktığın Zaman Mini Klima Olur Terlediğin Zaman Yüzüne Üflersin Şahsım Açısınından Denendi  :D  Sonra Aslında Termal Macun Lazımda Yapıştırmak İçin Tabakayı Sen 502 Lerle Yapıştır  :D  Hee Gelelim İşin Normal Kısmına Ekran Kartı Gidince Onboard Vardır Oraya Takar Kullanırsın  :D  Ki Dediklerine Göre Pederinin PC Den Fazla Bilgisi Yok ... Pc Den Komple Kurtulmak İstiyosan PC Nin GG Olmasını İstiyosan PC Çalışırken Bir Çay Bardağı Suyu Anakartının Üzerinde Dök Anakart GG Olur Ve Anakart GG Olunca İşlemci Falanda Boşda Kalır ... İşlemciden Nasıl Kurtulcam Diyosan Ki Bu İş Biraz Sakat Sökmesi Falan Ama Kafaya Taktıysan Fanını Falan Sök İşlemci Üzerindekileri Söktükten Sonra İşlemci Yuvasının Tırnağını Kaldır İşlemciyi Çıkar İşlemcinin Alt Yüzeyindeki Tırnakların Bir Kaçını Kır Geri Gelmemek Üzere İşlemciyi geri Yerine Oturt Fanı Falan Termal Macun Gerekiyorda 502 İle Yaparsan Kötü Olur Bir Daha O Pc Eline Gelmicekse 502 İle Yapıştır ...   Anakartın Ekran Kartı Yuvasından Nasıl Kurtulur Onuda Söyliym Ekran Kartının Slotunda Tırnak Olur Onu Kargaburun Gibi Aletlerle Kopar Ve Slot GG  :D    Ve Sanırım Her Şey Burda ALLAH Kolaylıklar Versin  :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ya ne uraşıyonuz lan 1 hafta açık bırak pc yi dolabın içine koy çamaşır ekran kartı tost olur.benim pc ilk aldığımdan beri açık 128 gb ram 2x nvidia titan x var. geçen sene ekimde almıştım.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
anakarttaki lehimleri bir tel ile birbirine temas ettir

Üye
10 HİZMET YILI
remleri ter takarak amacına ulaşa bilirsin ilk öğrendimde bende tert takmıştım ve pc remi yanı acayip bi kokusu war söylim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
emincan01' Alıntı:
ya ne uraşıyonuz lan 1 hafta açık bırak pc yi dolabın içine koy çamaşır ekran kartı tost olur.benim pc ilk aldığımdan beri açık 128 gb ram 2x nvidia titan x var. geçen sene ekimde almıştım.

kardeşim tek yaşamıyorumki hem buz dolabının içine koyunca pc ye yararı oluyor işlemci ısınmadan fanı zorlamadan daha rahat çalışır

byconsixd' Alıntı:
remleri ter takarak amacına ulaşa bilirsin ilk öğrendimde bende tert takmıştım ve pc remi yanı acayip bi kokusu war söylim

kardeş bilgisayarı sökemem annem babam var evde tek deilim görmeden söksemde izi kalır

KingHack' Alıntı:
Yav System32 sil babana de bu dosya formatlada gelmiyor. yeni pc evinde :D
kardeş senin babanla benim bababm bir deilki seninki az çok biliyodur neyin ne oldunu benimki googlede bişi yazarkn internet gidince bana söğlüyo interneti bağla diye

K0RAY' Alıntı:
işlemcinin içini aç su dök zaten pc gg olur çöker :D

abi bilgisayarın içini hiçbir şekilde açamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...