Saw' Alıntı:Camdan aşşa at !
Turkish53' Alıntı:knk system 32 sil OLMAZSA PCYİ Fişe Tak Açılsın Çıkar Sürekli Ani Kapat Anakartın Yanar Ztn Benım Leptopa Oyle Yaptım Yandı Şimdi Yenisini Aldık![]()
Chronic' Alıntı:Ekran kartına boşal.
HileliAdam851' Alıntı:Over clock yapıyom 4.0 GHz kadar yükselticem 1 hafta yokum ben Telefondan girerim
Turkish53' Alıntı:knk system 32 sil OLMAZSA PCYİ Fişe Tak Açılsın Çıkar Sürekli Ani Kapat Anakartın Yanar Ztn Benım Leptopa Oyle Yaptım Yandı Şimdi Yenisini Aldık![]()
Nasıl yapacam ya OverClock yapcam şuan yusuf yusuf olcam birazdan heraldebişi olursa evden kaçarım
Chronic' Alıntı:Ekran kartına boşal.
nasıl boşatıcam? bi detay verirmisin abi
Sök bilgisayarı çıkar işlemci ekran kartını at frınaHileliAdam851' Alıntı:memoryhans' Alıntı:Bütün Dosyaları Sil Babana Virüs Bulaştı Mausu Kontrol Edemeden Gözümün Önünde Bütün Dosyalarımı Sildi
kanka ben bilgisayarı yakmak istiyom içindeki aygıtları vb nasıl bozabilirim diyom çözüm deil o gider format attırır üstüne virüs kaçıncı girdi diye beni döver bi kaç kere denedim![]()
HileliAdam851' Alıntı:İoz' Alıntı:elektirik çıkışı al bi prizden bilgisayarın ekran kartına işlemcisine filan değdir ucları not: patlama olabilirancak %100 o değdirdiğin parca yanar Sonuç: aşırı voltaj gelmiş baba pc yandı tekrar sonuç: hüsran
![]()
Abi denemek isterdim ancak elektrik çıkışı biraz tehlikeli deilmiÇay filan döksem yanarmı bide üstünü nasıl temizlerim belli olmucak şekilde
HileliAdam851' Alıntı:OverClock yaptım 5.9 GHz ye kadar çıkarttım birşey olmadı napıcam ??
gokhan72' Alıntı:SIMD su sekılde bozabılırsın bıraz ugrasman parcaları yerıne takman lazım hıc kımsede anlamaz basıt aslında elınden gelıyorsa ıslemcı ve ekran kartının ustunde 4 adet vıda ıslamcıde cevırmelı plastık onları cıkar termal macun vardır ustunde sıyah onları sil bir guzel tabanda kare seklınde cam gıbı bırsey goreceksın onun ustunu sert bır cısımle ciz her ıkısınınde ıkısıde cop oldu hayırlı olsun sonra yerlerıne montele ıslem bu kadar bılıyorsan yarım saatını almaz cok basıt kardesım....kolay gelsın...
KingHack' Alıntı:gokhan72' Alıntı:SIMD su sekılde bozabılırsın bıraz ugrasman parcaları yerıne takman lazım hıc kımsede anlamaz basıt aslında elınden gelıyorsa ıslemcı ve ekran kartının ustunde 4 adet vıda ıslamcıde cevırmelı plastık onları cıkar termal macun vardır ustunde sıyah onları sil bir guzel tabanda kare seklınde cam gıbı bırsey goreceksın onun ustunu sert bır cısımle ciz her ıkısınınde ıkısıde cop oldu hayırlı olsun sonra yerlerıne montele ıslem bu kadar bılıyorsan yarım saatını almaz cok basıt kardesım....kolay gelsın...
Bu Anlattıgın takma şeyini tamirciler bile bilmiyor![]()
emincan01' Alıntı:ya ne uraşıyonuz lan 1 hafta açık bırak pc yi dolabın içine koy çamaşır ekran kartı tost olur.benim pc ilk aldığımdan beri açık 128 gb ram 2x nvidia titan x var. geçen sene ekimde almıştım.
byconsixd' Alıntı:remleri ter takarak amacına ulaşa bilirsin ilk öğrendimde bende tert takmıştım ve pc remi yanı acayip bi kokusu war söylim
kardeş senin babanla benim bababm bir deilki seninki az çok biliyodur neyin ne oldunu benimki googlede bişi yazarkn internet gidince bana söğlüyo interneti bağla diyeKingHack' Alıntı:Yav System32 sil babana de bu dosya formatlada gelmiyor. yeni pc evinde![]()
K0RAY' Alıntı:işlemcinin içini aç su dök zaten pc gg olur çöker![]()