Binance TR üzerinden USDT satın almak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Binance TR üzerinden yaklaşık 48 bin liralık USDT alımı yaptım. Sizce bu mantıklı mıdır veya daha iyi bir seçeneğim var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk bence trx al sabit bir coin arada çıkış yapıyo çok düşütügü bu güne kadar görmedim

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Direkt dolar da alabilirsin banka hesapları üzerinden ben henüz yükselmeden önce öyle yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bankalardan daha az komisyon alıyorlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yatırım yapmak için aldıysan beklemen lazım aslında tether yanlış bilmiyorsam amerikan parasıydı uzun vadede artışa geçebilir diye düşünüyorum dolar yerinde böyle durmayacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kripto bosalarından USDT almak mantıklı sebebi ise bankalar aracılığıyla yada döviz ofislerinden aldığın zaman makas aralığı tl paritesinde birim fiyatında 2-3 lira fark oluyor buda yüksek meblalarda yüksek para ediyor kripto borsalarında alındığı zaman sadece banka hesaplarına çekerker mninmum düzeyle gaz parası keser buda bankalar ve döviz brolarına binayen daha düşük olur. sonuç olarak bu şekilde almış olman mantıklı. tabi global olan borsalar üzerinden alınmalıdır.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Binance'de USDT , normal piyasaya göre biraz daha hareketli oluyor. Bence mantıklı bir satın alım...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
komisyon çok düşük gayet mantıklı dövizciden almaya kalksan al satta 1 dolar başı 1 tl filan gidiyor mantıklı yani

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dolar alın, yakında faizleri yine düşürürlerse artar. YTD

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
fetch ai igu gibi coinler oneririm size bundan 1 ay once 600 dolar igu ya yatirdim 2 hafta onceye kadar param 400 dolara dustu cekmedim su 2 haftada 1400 dolar oldu param kucoin borsasini kullaniyorum ekstra bir oneri suan halka arzlar cok mantikli kendinize bir portfoy olusturun 1 havalimani 1 emlakcilik 2 adet sanayi tarzi kucuk kardesim bu islerle ilgilendi 3 ayda 4 bin lirasi suan 13 bin lira

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yatırım yapmak için aldıysan beklemen lazım devamlı takip etmen gereklidir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
USD yerine USDT almış olman daha az komisyonla doviz almış olmanı sağlar fakat USDT bir COIN dir dolayısıyla binance bir gün patlarsa sende patlarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bence Euro almak daha mantıklı olurdu ama USDT den de zarar edeceğini sanmıyorum o da yükselir büyük ihtimalle ikisi de mantıklı.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
birikimin için yapacaksan banka veya nakit öneririm ama coin gibi planın varsa usdt hazırda tutup kolayca işlem yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...