Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar burada freelancer olarak üyelik açtım youtube banner photoshop video edit ve intro satışı yapmayı düşünüyorum sizce iyi kazanır mıyım?
ben de onların inadına banner fiyatlarını 10 tl introları 20 tl yapacam tutmaz mı? benim içeriklerde profesyonel ama işte müşteri nasıl çekecem onu bilemiyorumMaalesef o kadar profesyonel arasında parlamak biraz zor dostum. Kazanç elde etsen bile tatmin etmeyecektir
Birkaç çalışmanı görsek belki daha iyi yorum yaparız ama bildiğim kadarıyla 10 liraya bile çok fazla yapan varben de onların inadına banner fiyatlarını 10 tl introları 20 tl yapacam tutmaz mı? benim içeriklerde profesyonel ama işte müşteri nasıl çekecem onu bilemiyorum
şuan satışını yapacağım çalışmaların renderini alıyorum 2 saat sürüyor min. sonra atayım fakat bazı profilleri inceledim çok berbat şeyleri bayağı satmışlar. bende bi an gaza gelip freelancer üyeliği açtım ama bakalım ne sonuca varacamBirkaç çalışmanı görsek belki daha iyi yorum yaparız ama bildiğim kadarıyla 10 liraya bile çok fazla yapan var
Haklısın ama yine de 20 veya 30 proje örneklendirip koysam bir zararı olmaz sanırımBence tutmaz ve zaten çoğu kişiler biliyor artık yapmayı bilmesede izliyor ve yapıyor
teşekkür ederim gerçekten iyi işler çıkardığıma inanıyorum piyasada ne kadar kaliteli intro gördüyseniz hepsini yapabilmekteyim daha farklı şekilleri de var şuanda bionluğa göre düzenlemeleri yapıp render alıyoruminto olarak oyuncular nedense çok gerek duyuyor eğer gerçekten braz vb gibi adamlar gibi yapıyorsan parlarsın hatta parlamana yardımcı olmayı çok isterim fakat onlar kadar iyi yapabiliyormusun sıkıntı orada