Biosumda sata ayarları mevcut değil nedensizceboot kısmına girip sata modumu aktif ona bak satada değilse sata yap.
Kanka mesajlarım silindi burdan yardımcı olayım ben bios güncellemek her zaman mantıklı bi fikir değil zaten aynısını ben yaşadım. Güncellemeye çalıştım ama olmadı klavye fln gg olmuştu kasanın arkasındaki bios güncelleme yerinden usb ile önceki (güncellemeden önce) sürümü geri yükledim. Sonra düzeldi zaten sana da öyle yapmanı öneririm.Biosumda sata ayarları mevcut değil nedensizce
dur ama önce sen biosa girebiliyorsun değil miasus kullanıyorsan biosdan güncelleme yapabiliyorsun flasha falan atmana gerek yok videoları bulabilrisin
Evet biosa girebiliyorum da update ettikten sonra geri sürüme atıyor otomatikasus kullanıyorsan biosdan güncelleme yapabiliyorsun flasha falan atmana gerek yok videoları bulabilrisin
Post automatically merged:
dur ama önce sen biosa girebiliyorsun değil mi
dene istersen geri sürüme ondan sonra siteden indirme biosa gir otomatik indirme var yazabilirsin youtuba asus bios güncelleme zaten aynıEvet biosa girebiliyorum da update ettikten sonra geri sürüme atıyor otomatik
Bence de önce geri sünümü denesin olmadı bakardene istersen geri sürüme ondan sonra siteden indirme biosa gir otomatik indirme var yazabilirsin youtuba asus bios güncelleme zaten aynı
hem şimdi bu bozuk sürümde yaparsan sorun olabilir ondan geri alıp yapBence de önce geri sünümü denesin olmadı bakar
Bende buna benzer durum yaşadım valo için güncelledim sıkıntı çıkardı arkasından usb takıp geri aldımhem şimdi bu bozuk sürümde yaparsan sorun olabilir ondan geri alıp yap
Discorddan daha detaylı konuşursak iyi olur. Sürüm şu an eski zaten. rectwa?#0001hem şimdi bu bozuk sürümde yaparsan sorun olabilir ondan geri alıp yap
Deneyeyim teşekkürlerKasayı aç BIOS pilini çıkar biraz bekle, sonra tekrar tak ve PC'yi açmayı yine dene. Bu arada USB'lerde ve CD/DVD sürücüde herhangi bir medya ve/veya cihaz takılı olmasın (Varsa boşalt)
valo neden istiyor ya bios güncelleme ilk defa duydumBende buna benzer durum yaşadım valo için güncelledim sıkıntı çıkardı arkasından usb takıp geri aldım
Update atıyor fakat aynı kalıyor hiçbir değişiklik yok garip olay. Denedim farklı usbdebaşka bir USB ile denedin mi bende fat32 olmadığı için uptade atamıyordum mesela .
kanka spoof atıyordur ondan istiyordur.valo neden istiyor ya bios güncelleme ilk defa duydum
Bios pilini yeniden taksam da güncellemeyi yaptı gösterip tekrar başlstıyor fakat girip baktığımda hala sürüm "Eski" olarak gözüküyorkanka spoof atıyordur ondan istiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?