Onaylı Üye
youtubede bu tarz videolar var aslında izle hafif hafif başlarsın sonra bazıları para karsılıgında ögretiyor
Java script css c# php bunlarla oluyor diye biliyorum Yalnış değil iseöneri için sağ ol bro ya
Post automatically merged:
Bende ilk gördüğümde şaşırdım. sanırsam form standart bot yorumu herhalde![]()
dostum bu forumda insanlar sadece mesaj kasıp hileleri açmak için yazıyor kimse mesajı kumamış başlığa bakıp kodlama öğren yazmışlar .dbaşlığa göre mi yoksa içeriğe göre mi bu yorumu yapıyorsunuz. eğer başlığa göre yapıyorsanız içeriği okumanızı öneririm, içeriği de okuduğunuz halde bu yorumu yapıyorsanız. en yakın bir eğitimci ile görüşmenizi tavsiye edebilirim.
dostum zaten bildiğimi ve mantığını öğrenmek istediğimi yazmışım. Sana da aynı şeyi bir eğitimci ile konuşmanı öneririm. Okuduğunu anlama probleminizi var.
bilgi herkes ile paylaşılınca güzeldir bro aristonun sözü. bu yüzden buradan belirtirsen en azından herkes bilgi sahibi olur. teşekkürler
github'da bu konularla ilgili bilgi paylaşımı github politikalarına aykırı dostum. yani hile zaten yasal olmayan bir yapı olduğu için github buna izin vermez
Which Languages Is Best For Programing ?You need to learn coding language