Bir Hile Nasıl Kodlanır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
youtubede bu tarz videolar var aslında izle hafif hafif başlarsın sonra bazıları para karsılıgında ögretiyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
c++ pythone gibi yazılım dillerini öğrenmen gerekli araştırıp eğitim seti satın alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir Hile Kodlayabilmek İçin Öncelikle İngilizce,Matematik Gerekir Ondan Sonra Kodlama Dillerini Program Dillerini Diyeyim Virgülleme Yazım Şekillerini Öğrenmek Gerekir Ve Biraz Ders Alman Gerek Yeterli Bilgiye Sahip Olduğun Zaman Ayriyetten Elinde Bir Oyunun Açığı Olan Bir Dosya Gerekir Örn: Counter Strike: Global Offensive Elinde Bir Adet Açık Kaynaktan Bulduğun Veya Etraftan BUlduğun Kendi Bulduğun Oyunun Açığı Olan Kodu Şekillendirip Bir Script Haline Yani Hile Haline Getirmelisin Ama Bu İşler Tabikii Benim Anlattığım Kadarıyla Kolay Değil Bilişim Dersleri Zordur 2-3 Yıl Eğitim Belkide Daha Fazla Eğitim Almanız Gerekir Dostlar.

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
github ile kombine et bilgilerini, github kullanmadıysan daha önce, youtube da 5dk github la alakalı şeylere bakman yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bir sürü yolu var c++ dan bypass oluşturacaksın mesela wallhack yada esp bir rakamın üstünden sıra sıra deneyeceksin ya adamı saydamlaştıracan yada duvarı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum bazı ofsetler ve veriler hariç gerisi genelde aynı kod oluyor Mt2 için öyleydi diğer oyunalr içinde pek farkının oldupunu sanmıyorum git hub da hazır hileler var indir ve editle ofsetleri deneye deneye bul ve yeni ofsetlerini koda entegre et ve bum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
zor keşke bende kodlayabilsem biraz araştırdım ama benlik işler değil github dan araştırabilirsin

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
basit oyunlar için cheatengine de kullanabilirsin, kod bilmeden kendin modifiye edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
başlığa göre mi yoksa içeriğe göre mi bu yorumu yapıyorsunuz. eğer başlığa göre yapıyorsanız içeriği okumanızı öneririm, içeriği de okuduğunuz halde bu yorumu yapıyorsanız. en yakın bir eğitimci ile görüşmenizi tavsiye edebilirim.
Post automatically merged:

dostum zaten bildiğimi ve mantığını öğrenmek istediğimi yazmışım. Sana da aynı şeyi bir eğitimci ile konuşmanı öneririm. Okuduğunu anlama probleminizi var.

bilgi herkes ile paylaşılınca güzeldir bro aristonun sözü. bu yüzden buradan belirtirsen en azından herkes bilgi sahibi olur. teşekkürler

github'da bu konularla ilgili bilgi paylaşımı github politikalarına aykırı dostum. yani hile zaten yasal olmayan bir yapı olduğu için github buna izin vermez
dostum bu forumda insanlar sadece mesaj kasıp hileleri açmak için yazıyor kimse mesajı kumamış başlığa bakıp kodlama öğren yazmışlar .d

Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Abi hile dediğin şey sadece kodlama değildir. Hile demek varolan bir kodlamanın açıklarını kullanmaktır. O yüzden şeytan olmak lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hep merak ettiğim bir şeydir. Youtub'da birçok kişi eğitim verir fakat çoğu işe yaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...