ozaman kendini test et gerçekten altın liginin oyuncusu musun? 0 dan bir hesap kas ve golda çıkartmaya çalış. Başarısız olucağına eminim.elo hell de olduğunda yapar
ben elo helldeydim yaptırdım sonra tek başıma rahatca golda çıktım elo boost olmadan yani altın elo oyuncusuymuşum ben ama demirde mahsur kalmıştım yaptırmasaydım onu öğrendim riot çok adaletsiz
sanırsam kendilerini tatmin etmek istiyorlar ve kendileri başaramadıklarından dolayı yardım alıyolar hem kendilerini test etmek istiyorlar çünkü lignin üstü bazı oyuncular var ancak çıkacak kadar iyi değil yani adam silver ancak goldda oynayabilicek kapasiteye sahip ama silverdan çıkamıyo diyelim oyüzden boost yardımı alıyor herhalde
Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
hocam adam uraşmak istemiyordun senin gibi parası vardır yaptırı bu kadar basit genelde çocun arkadaşları kendi aim ile ondan yüksek elo oldu için hırs yapıyor bunun sonucunda hile açıyor yada elo boost yaptırıyor
Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
sen işe gitmeye devam 3 katın para kazanıyorum kankasen neden bost yaptırdoklarını merak ediyosun bende sizler neden boosterlık yaptıgınızı anlamıyorum diceksin para icin baska biyerde kazan paranı ben acık bi sekilde soyluyorum senın gibilerinin kulagını bol bol cınlatıyorum belki umrunda olmas ama senin gibiler yuzunden oyunda keyıf kalmıyor ben iyi bi oyuncu degilim ve hep senın gibiler cıkıyo karsımıza eziliyoruz kendimizle esit biri cıktıgında sorun olmuyo ama sizler her lafı hak ediyoısunuz
e diyorum iste her lafı hak ediyosunuz banlanmıcamı bilmesem burdan yazarım ama neysesen işe gitmeye devam 3 katın para kazanıyorum kanka
sende yap sende kazan alakasız kanka sen bukadar kazansan naparsın?e diyorum iste her lafı hak ediyosunuz banlanmıcamı bilmesem burdan yazarım ama neyse
hırsızlıklanda para kazanılıyo sen bu kafayla onuda yaparsın esrar falan satarsın o işlerdede iyi para var onlarıda yapsende yap sende kazan alakasız kanka sen bukadar kazansan naparsın?
elo boostun hırsızlıkla bağı nedir?hırsızlıklanda para kazanılıyo sen bu kafayla onuda yaparsın esrar falan satarsın o işlerdede iyi para var onlarıda yap
gozonu para hırsı burumus karsındakıleri dusunmuyosunelo boostun hırsızlıkla bağı nedir?
bi oyunda iyisen başka hesapları kasabilirsin ozaman euwest masterım plat arkadaşlarımla da pre girmiyim buda elo boostgozonu para hırsı burumus karsındakıleri dusunmuyosun
sen sadece kıskançsın kankabi oyunda iyisen başka hesapları kasabilirsin ozaman euwest masterım plat arkadaşlarımla da pre girmiyim buda elo boost
bircok oyun oynadım hesaplarımı oyunu bırakınca satın almak istediler satmadım senın kazancagın parayımı kıskancam ben oyunları keyf icin oynuyorum para icin degil sen bu kafayla devam etbi oyunda iyisen başka hesapları kasabilirsin ozaman euwest masterım plat arkadaşlarımla da pre girmiyim buda elo boost
Post automatically merged:
sen sadece kıskançsın kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?