Bir insan neden Elo Boost yaptırır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Esports Boost GIF by Squarebox

Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
elo hell de olduğunda yapar
ben elo helldeydim yaptırdım sonra tek başıma rahatca golda çıktım elo boost olmadan yani altın elo oyuncusuymuşum ben ama demirde mahsur kalmıştım yaptırmasaydım onu öğrendim riot çok adaletsiz

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
elo hell de olduğunda yapar
ben elo helldeydim yaptırdım sonra tek başıma rahatca golda çıktım elo boost olmadan yani altın elo oyuncusuymuşum ben ama demirde mahsur kalmıştım yaptırmasaydım onu öğrendim riot çok adaletsiz
ozaman kendini test et gerçekten altın liginin oyuncusu musun? 0 dan bir hesap kas ve golda çıkartmaya çalış. Başarısız olucağına eminim.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Tek bir açıklaması var HIRS!

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kendini haketmediği bir ligte görüyorlar. Sonra üst liglerde ezilince aynı lige düşüyorlar. Yapıcak bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
sanırsam kendilerini tatmin etmek istiyorlar ve kendileri başaramadıklarından dolayı yardım alıyolar hem kendilerini test etmek istiyorlar çünkü lignin üstü bazı oyuncular var ancak çıkacak kadar iyi değil yani adam silver ancak goldda oynayabilicek kapasiteye sahip ama silverdan çıkamıyo diyelim oyüzden boost yardımı alıyor herhalde

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

hocam adam uraşmak istemiyordun senin gibi parası vardır yaptırı bu kadar basit genelde çocun arkadaşları kendi aim ile ondan yüksek elo oldu için hırs yapıyor bunun sonucunda hile açıyor yada elo boost yaptırıyor

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
elo boos yaptırmak çok saçma hocam gümüş adam gendini plat falan yaptırıyor harita bilgisi yok aim yok info yok hiç bişey yok sonra plat maçta vurduruyor milletin oyununuda hiç ediyor liginiz neyse orada kalın

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
sen neden bost yaptırdoklarını merak ediyosun bende sizler neden boosterlık yaptıgınızı anlamıyorum diceksin para icin baska biyerde kazan paranı ben acık bi sekilde soyluyorum senın gibilerinin kulagını bol bol cınlatıyorum belki umrunda olmas ama senin gibiler yuzunden oyunda keyıf kalmıyor ben iyi bi oyuncu degilim ve hep senın gibiler cıkıyo karsımıza eziliyoruz kendimizle esit biri cıktıgında sorun olmuyo ama sizler her lafı hak ediyoısunuz

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İyi oyuncudur. Duruma göre alt elolarda maç atıp smurflemek istemiyordur. Bu tip şeyler yüzünden olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sen neden bost yaptırdoklarını merak ediyosun bende sizler neden boosterlık yaptıgınızı anlamıyorum diceksin para icin baska biyerde kazan paranı ben acık bi sekilde soyluyorum senın gibilerinin kulagını bol bol cınlatıyorum belki umrunda olmas ama senin gibiler yuzunden oyunda keyıf kalmıyor ben iyi bi oyuncu degilim ve hep senın gibiler cıkıyo karsımıza eziliyoruz kendimizle esit biri cıktıgında sorun olmuyo ama sizler her lafı hak ediyoısunuz
sen işe gitmeye devam 3 katın para kazanıyorum kanka

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
bronz gümüş altın eloda takılıp çıkamayanlar var oradan kurtulmak istemiş olabilirler

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bi oyunda iyisen başka hesapları kasabilirsin ozaman euwest masterım plat arkadaşlarımla da pre girmiyim buda elo boost :D
Post automatically merged:

sen sadece kıskançsın kanka
bircok oyun oynadım hesaplarımı oyunu bırakınca satın almak istediler satmadım senın kazancagın parayımı kıskancam ben oyunları keyf icin oynuyorum para icin degil sen bu kafayla devam et

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valla hocam ben şöyle diyim bende bi ara yaptırmayı düşündüm neden altın 1 dim o zamanlar plata bi türlü çıkamıyordum takımdan dolayı feederı ayrı geliyordu oynamayı bilmeyeni ayrı ve kendim çok rahat bir plat 1 oyuncusu olarak görüyordum yaptırmayı o yüzden düşündüm ama gereksiz para geldi bana sorna kendim çıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...