Arkanda
Ultra Üye
arkadaşlarına çevresine oyundakilere hava atmak istiyordur pro oynadığını bu lige tek başına çıktığını göstermek istiyordur
Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz
demi insan kaçakçılığı felan da yapar bu adam ya ne boş bi yorum adam ordan para kazanıyorsa yapıcak tabi bu onun sorunu değil sorun şu adam 1 kere karsına gelir 2 kere gelir senin report etmen sonucu ceza uygulanır ben elmas 1 aşamasındayım kral oyunama gelen 0/12 skorla oynayan nunu ya sen nsl oynuyorsun bu oyunu dedim ve profile baktım adam son 8/9 maçını üst üste bu skorlarla bitirmiş bu eleman ya trolluyor yada boost yapılmış peki neden 2.veya 3. oyundan sonra bu adam devam edebiliyor burda olay kuruluş, riot bu adama veya bu adamın müşterilerine dur demesse sistemini çalıştırmassa bu adamda boost yapar bende yaparım diger kişilerde yapsınhırsızlıklanda para kazanılıyo sen bu kafayla onuda yaparsın esrar falan satarsın o işlerdede iyi para var onlarıda yap
Ben de zamanında boosterlık yaptım L9'da ve EB24'te şöyle bir şey var hocam yaptıranlarda bana çoğu türk geliyodu yabancı da fazlaydı da türk bi tık fazlaydı yaptıranların çoğu erkek neden yaptırıyorsun gibi sormak bizim haddimize olmuyor bilirsin zaten büyük ihtimalle arkadaşlarına hava atacak veya kız arkadaşı falan varsa ona hava atmak için de olabilir diye düşünüyorum tamamen hava atma meselesi yani bu olay "pick me girl" kızları da üstüne çekmeye çalışabilir bi tane boost'umun notlarında şöyle yazmıştı bi erkek "kız arkadaşımla oynayacaksın ben mikrofonum yok dedim benimle oynuyor diye biliyor kendisi sen de bir şey yazma oyunu oyna ligi kas geç" garipler ya gerçekten bu arada kızlarda var boost attıran onların da sayısı azımsanmayacak kadar az
Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
Elo hell dedir veya o rankı haketmesiğimi dişünüyodur
Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?