Bir insan neden Elo Boost yaptırır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Esports Boost GIF by Squarebox

Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz
arkadaşlarına çevresine oyundakilere hava atmak istiyordur pro oynadığını bu lige tek başına çıktığını göstermek istiyordur
çeşit çeşit insanlar var kanka

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
kendini tatmin etmekten başka bir amacı yok boost yaptıran insanın bence bi çevresi var kendi başına solo şekilde oynayan biri olamaz arkadas cevresi varki kendini ve çevresini bak ben ustatlık kademesindeyim yada elmasım diye muhabbet ceviriyor bşka bi amacı olduğunu düşünmüyorum
Post automatically merged:

hırsızlıklanda para kazanılıyo sen bu kafayla onuda yaparsın esrar falan satarsın o işlerdede iyi para var onlarıda yap
demi insan kaçakçılığı felan da yapar bu adam ya ne boş bi yorum adam ordan para kazanıyorsa yapıcak tabi bu onun sorunu değil sorun şu adam 1 kere karsına gelir 2 kere gelir senin report etmen sonucu ceza uygulanır ben elmas 1 aşamasındayım kral oyunama gelen 0/12 skorla oynayan nunu ya sen nsl oynuyorsun bu oyunu dedim ve profile baktım adam son 8/9 maçını üst üste bu skorlarla bitirmiş bu eleman ya trolluyor yada boost yapılmış peki neden 2.veya 3. oyundan sonra bu adam devam edebiliyor burda olay kuruluş, riot bu adama veya bu adamın müşterilerine dur demesse sistemini çalıştırmassa bu adamda boost yapar bende yaparım diger kişilerde yapsın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
genelde kendini kandıran insanlar yaptırır.Ben daha iyi bir oyuncuyum şurdan şuraya takım yüzünden çıkamıyorum biri çıkartsa gerisi gelir diye düşünüyor ve yaptırıyor.Çıktığı ligde kaybettiğinde yine takımını suçlıyıp düşmesinden kendini sorumlu tutmuyor ve yeniden yaptırıyor.3 sezondur aynı müşteriye aynı hesapta boost yaptım bu sezon ses yok daha

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
elo hell yoksa olayda tamamen gereksiz bence hatta bazı çoluk cocugun ego tatmini olarak bile görebiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
elo hellden kurtulmak için tabi ki ne mantıklı sebep ama bazı manyaklarda var sırf hava atmak için arkadaşlarına

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben böyle düşünmüyorum genelde boost yapılan insanlar gördüğüm kadarıyla sadece derecesiz sıralama oyunlarında liglerini göstermek için buna ihtiyaç duyuyorlar kendini golddan diaya boostlatıp que atan adam hiç görmedim.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Nasıl çıkarıyorsun hesapları ve hangi lige kadar kasabiliyorsun ?
duo ile mi solo mu.
Taktiğin ne ?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
elo hell ama artık gerek kalmayacak. lp kazanımlarını arttırıyor riot

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tamamiyle kendini ve egonu tatmin etmeye yönelik bir şey eloboost. Ben boost yerine kendim oynayıp lose almayı tercih ederim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
genellikle eloboost yaptıran insan dalga geçilmekten sıkılmıştır tamamen arkadaşlarına çevresine kendisini göstermek istiyordur altın liginden elmas ligine yükselmek onun için bir şey değiştirmese de çevresine haha elmasım diyebilir artik

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
Ben de zamanında boosterlık yaptım L9'da ve EB24'te şöyle bir şey var hocam yaptıranlarda bana çoğu türk geliyodu yabancı da fazlaydı da türk bi tık fazlaydı yaptıranların çoğu erkek neden yaptırıyorsun gibi sormak bizim haddimize olmuyor bilirsin zaten büyük ihtimalle arkadaşlarına hava atacak veya kız arkadaşı falan varsa ona hava atmak için de olabilir diye düşünüyorum tamamen hava atma meselesi yani bu olay "pick me girl" kızları da üstüne çekmeye çalışabilir bi tane boost'umun notlarında şöyle yazmıştı bi erkek "kız arkadaşımla oynayacaksın ben mikrofonum yok dedim benimle oynuyor diye biliyor kendisi sen de bir şey yazma oyunu oyna ligi kas geç" garipler ya gerçekten bu arada kızlarda var boost attıran onların da sayısı azımsanmayacak kadar az

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Elo hell de ise yapar,
yüksek rankta takılmak istiyorsa yapar,
veya yüksek ranka çıkıp milletin oyununu zehir etmek için yapar.

GREEN ARROW
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim işin aslı şudur. Takımda herkes feedler sadece sen koridorunu kazanırsın ve skorları toplarsın. Sonrasında ağlamaya başlarsın bronz elo, demir elo, çöp elo, diyerekten. Ben buralarda oynamayı haketmiyorum bıktım artık burası cehennem gibi boş triplere girersin. İşin ilginci de geçmiş karşılaşmalarda senin feedlemen. Durum bundan ibarettir.

Gelin bakalım insanlar neden LOSE alıyor ?

Oyunun wolftü sanarak 100 skora ulaşan kazanır zihniyetiyle oynamak sadece kill toplamak ve sonuç takım çöp report.
Oyunu CS GO sanarak 1v1 baron önü çağırmak, maç sonu 1v1 çağırmak kendini cidden iyi sanmak sonuç bot feed report
Oyunu sadece alınan öldürme skorundan ibaret saymak ve kendini chall hissetmek sonuç takım feeder ben daha ne yapayım.
Oyundaki destek karakterinin skorunun sorgulamak hiç öldürme skoru yok 10 kere ölmüş ama 30 asistle katkı yapmıştır görünmez sup diff report.
Sürekli kill peşinde koşan ormancının dakika 20 olmasına rağmen ejder ve alamet almaması ve sonrasında mid feedliyor diye ağlayarak report demesi.
Oyunda ki destek oynayan birinin lane salmaması ve adc yi trollemesi mınyon alması kasılmasını engellemesi sıçra atarak kill çalması
Oyunda ki ks atma muhabbetleri sonrasında bilerek feedlemeler neden çalıyorsunlar
Öldüğünde koridorunda ki minyon wave kötü kalmasın/ rakip minyon kaybetsin diye akıllıca düşündükten sonra mid tarafından küfür yemen ve feedlemesi :)
Seçim ekranında destek bilmediğini söylerek lane salmazlarsa bronz liginde feedliceğini söyleyen eleman.
Çok fazla kasarak oyunu bir süre sonra eğlence amaçlı oynayan atlayanı tekleyen buna rağmen oyunu bitirmeyen ama maç sonu lose alan elemanlar.
Katliam yaptıktan sonra Baron veya Ejder alanı boşken oraya yönelmek ve avantaj almak yerine Base atıp red kavgası yapan tipler
Orta inhibitör açılmasına rağmen inatta ortada 5v5 savaş arayan takım ve sonuç lose, ( bot veya solo kule açmak yok )
Youtube videolarda görüp mid ashe alanlar, yasuo malp bot yapıp feedleyenler, yasuo orman alıp vasıfsız kalanlar.

Sanırım devam etsem kitap yazarım. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
zaten iyi bir oyuncuysa yükselmesi çok zor oluyor bu yüzden olabilir belki

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bir sürü insan var belki Rank ile gelicek ödülleri istiyordur belki chat ta adama amk bronzu falan yazmak istiyordur belkide sadece çerçevesini seviyordur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
elo hell de kalmıs olabilir çünkü elo hell de kalmak gerçekten çok kötü bisey suan yasıuyorum ne yaparsan yap maç kazanamıyorsun

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bana göre hile ve boost neredeyse aynı tek farkı boost birisi atlatır hilede kendi yapamadıklarını hileyle yaparsın sadece oyun bilgin iyi olsun yeter
neden yapar ise bu oyunda takıma gelenler çok kötü olunca senin emeğin gidiyo bu sefer adamda işte boost yapıyo yada hile kullanıyo hele tr serverinde gold plat stuck kaldıysa anam anam ne acılar ne acılar

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI

Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
Elo hell dedir veya o rankı haketmesiğimi dişünüyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...