Bir kız için değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bi kız için Salıdan pazara kadar başka şehire gittim 1 hafta Öğlen 2 den gece 11 lere kadar kızı sokak sokak aradım fakat 1 haftada bulamadım Unutamıyorumda Sizce Değer mi bı kız için ?
Sebep değil sonuç önemlidir. Durum için pişmansan, yaptıklarını bir aptallık olarak görüyorsan değmez. Ama yaptıklarından pişman değilsen, yine olsa yine yaparım diyorsan değerdir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Reis emin ol senin yaşadıklarının aynısı olmasa da takıntının ne demek olduğunu biliyorum. Zamanında bana gösterdiği bir ton sevgiyi bir anda çekince daha sonra ufak ufak yine gösterip yine çekince bende oluşan ulaşamamazlığın verdiği hazzı Sevgi sandım, çok geç anladım ama takıntıdan başka bir şey değilmiş. Şuan sana bunu demek bir şey değiştirmeyecek çünkü bana dediklerinde de değişmemişti, doğru kişi seni bulacak.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Mutlu sona ulaşacaksan yaptıgın her şeye değiyor benzer bir hikaye hepimizde vardır mutlaka :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bi kız için değmez fakat onun için bu kadar uğraşıyorsan zaten bi kız değildir senini çin değerli biriyse her şeye değer dostum

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bunu yapmış olamassın değmez tabi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bulduktan sonra sence ne olucak bir şeyler değişmeyicek emin ol sadece kendini düşün böyle şeyler de yoksa biter gidersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...