Eski kız arkadaşımı unutamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar belki hatırlayanlar vardır bir konu daha açmıştım bununla ilgili ve sağ olsun herkes kendinde göre bir şeyler söyleyip bana bir şeyler katmaya çalışmıştı fakat bugün buraya bu konuyu son kere açmaya geldim. Lütfen klasik şeyler söylemeyin kafana takma vs diye çünkü olmuyor. Başka kızlarla takılmayı denedim ve her takıldığım kızda bir onu aradım ama bulamadım veya belki de kör olmuşumdur bilemiyorum.

Arkadaşlarımla dışarıda gezip tozup eğlendim ama hep bir yandan beni terk eden bir kız arkadaşımın olduğu ve onun geride bıraktığı yıkım aklımda sadece. Bunları düşündükçe artık psikolojik sıkıntılarım artmaya başladı artık her şeyden önce tuttuğum ve gayet iyi giden bir spor hayatımı bile sürdüremiyorum. Spora git de demeyin lütfen denedim, spora gidince olan tek şey acımın üstüne gidip bastırmaya çalışmak fakat ben bu acıyı bastırmaya çalıştıkça o ağırlıkların altında kaslarımın verdiği acı bile psikolojik bir savaşa sürüklüyor beni. Yani ne bileyim arkadaşlar hiç bir şey olmuyor.

Şu an saat 02.25 ben her gün sevdiğim insanın tek nefeste söylediği 2 kelime ile her gece yüzleşip uykusuz kalıp bitkin düşüyorum. Galiba yapmadığım veyahut baş vurmadığım tek şey bir psikolog, onun da pek işe yarayacağını düşünmüyorum maalesef. Şu an ki isteğim ise bu konuya yanlış anlamayın ama bilgisiz insanların yazmaması, gerçekten çok görmüş yaşamış abilerimin ve ablalarımın kendi şahsi görüşünü belirtmelerini istiyorum sadece. Artık gerçekten önemli bir sınav süreci beni bekliyor ve çevremdekiler hazırlıklara başlamışken ben hâlâ aklımdan çıkaramadığım, her gecemi söylediği 2 kelime ile uykusuz kılan, hayatımı güzelleştirip sonrasında hayatımı anlamsız bir çaba haline getiren o kızı düşünüyorum. İnanın aklımdan atmak için her yolu denedim yani en azından aklımdan geçen her yolu denedim. Yani şimdi neden bunları buraya yazdım bilemiyorum pek bir umudum da yok ama görüşlerinizi merakla bekliyorum abilerim ablalarım. İyi günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gerçekten üzüldüm senin için ama bir şekilde unutman lazım sana gezmeni söyleyecektim ama ekonominin hali belli ilden ile geçmek 500 lira kendine spor dışında hobiler edin er geç unutacaksın ama çok sancılı bir süreç olucaktır

wl0

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sadece unutmaya çalış oyun oyna discord publiclerde takıl werté †#0001 ekle beni istersen takılırız :)

KeatreN
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Zaman iyi geliyor dostum başka birşey değil yapman gereken tek şey aklını meşgul etmeye çalışmak neyi seviyorsan ona odaklanmaya çalışmak yapabileceğin tek şey bu birileriyle konuş herşeyi sisteminden at ve başka şeylere odaklanmaya aklına getirmemeye çalış yapılabilecek başka birşey yok maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
acıyı bastırmak için onla alakalı herşeyi yok et fotoğraflar olsun instagramdan çıkar wp den sil onla alakalı her şeyi sil 2.si üzülme kardeşim sen değil o kaybetdi diyosun o kaybetdi ben niye üzülüyorum mesele bu sen severek düşünerek üstlendiğin o aşkı üzüntüyü göze alarak herşeyi yapmışsın gül oğlum gül inadına gül görmezden gel ona üzüntünü belli edersen boşta kaldığında sana gelecek sevdiği için değil ve geri gelirse için kan ağlayacak reddet onsuz da mutlu olduğunu isbatla gücüne güç katacak bir kız bul onu mutlu et o üzülsün pişman olsun kafasına vursun yazdığında küfür etme hakaret etme dilinle terbiye et edeble 90 a GOOLLL çarp çekil öfkeyle sinirle kalkan zarar görmeden oturmaz zaman diye bana göre bişe de yok zaman canını yakar kötü değiştirir zamana bırakma sen değiş ama yerinde zamanın da düzgünce değiş kendini isbat etmek zorunda değilsin sever seni bildiği gibi ya da gider geldiği gibi tamam mı kardeşim...!

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ciddi ciddi konuşmaya pek gerek yok. Bu yaşta duygularını bastırmayı öğrenmezsen ileride çok fazla sıkıntı çekersin.
Kardeşim git spora bas

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bundan yaklaşık 2 sene önce bende aynısını yaşadım dostum emin ol bi spor salonu çok iyi gelicek sana

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bazı şeyleri akışına bırakmaktan başka yapacak bir şey yok, kimsenin dört dörtlük hayatı da yok. İllaki her türlü acı yaşanıyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yeni kız arkadaş yap veya başka birşeyle mesgul ol unut

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
spor her şeyin ilacıdır kendini adayabiliceğin bi spor bulmanı öneririm

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
"Şu an saat 02.25 ben her gün sevdiğim insanın tek nefeste söylediği 2 kelime ile her gece yüzleşip uykusuz kalıp bitkin düşüyorum." güzel insansın kardeşim. Beni de duygulandırdın normalde love set us free ama senin için love didn't set us free. Duygu hapisindesin. Umarım bir gün özgür kalırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlgilenicek bir şeyler bul ben çok zorda kaldığımda mesala bir şeylerle ilgilenip onu bastırmaya çalışıyorum biliyorum zor hatta o yaptığın şey bile zevk vermiyebiliyor mesala ne biliyim dışarı çık yürüyüş yap bu gerçekten rahatlatıyor veya spor vs yap hadi bunlarla aram yok dedim kitap oku oyun oyna gerçekten unutuyorsun istemsizce.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hangimiz unutabildik ki dostum :( üzgünüm senin adına da

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Tek diyebileceğim şu Tek doğdun tek yaşıyacaksın ve tek ölüceksin Ailen ve hayatına giren kişiler sadece senin yanında bir süre olacak.. yoldaş gibi düşün O yüzden kafana takma ve sana iyi gelen şeyleri yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
senin adına üzüldüm dostum sana tavsiyem eski kız arkadaşının kötü özelliklerini hep aklına getir onu kötü olarak aklında tut onu kötü olarak bilirsen daha kolay unutabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardeşim eskisini yenisiyle değiştirmen yeterli kalıntılar kalıcak sonra rüzgarla uçup gidecek

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
unutamıyorsun. yokluğuna zamanla alışıyorsun

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ne zaman bu duygular seni sıkıştırırsa derin derin nefes al, oksijen rahatlatır ve gevşetir. Zaman ilerledikçe; aşktır, sevgidir bunların ne kadar içi boş, geçici ve zararlı şeyler olduğunu anlayacaksın. Şimdilik tecrübe edinme aşamasındasın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar belki hatırlayanlar vardır bir konu daha açmıştım bununla ilgili ve sağ olsun herkes kendinde göre bir şeyler söyleyip bana bir şeyler katmaya çalışmıştı fakat bugün buraya bu konuyu son kere açmaya geldim. Lütfen klasik şeyler söylemeyin kafana takma vs diye çünkü olmuyor. Başka kızlarla takılmayı denedim ve her takıldığım kızda bir onu aradım ama bulamadım veya belki de kör olmuşumdur bilemiyorum.

Arkadaşlarımla dışarıda gezip tozup eğlendim ama hep bir yandan beni terk eden bir kız arkadaşımın olduğu ve onun geride bıraktığı yıkım aklımda sadece. Bunları düşündükçe artık psikolojik sıkıntılarım artmaya başladı artık her şeyden önce tuttuğum ve gayet iyi giden bir spor hayatımı bile sürdüremiyorum. Spora git de demeyin lütfen denedim, spora gidince olan tek şey acımın üstüne gidip bastırmaya çalışmak fakat ben bu acıyı bastırmaya çalıştıkça o ağırlıkların altında kaslarımın verdiği acı bile psikolojik bir savaşa sürüklüyor beni. Yani ne bileyim arkadaşlar hiç bir şey olmuyor.

Şu an saat 02.25 ben her gün sevdiğim insanın tek nefeste söylediği 2 kelime ile her gece yüzleşip uykusuz kalıp bitkin düşüyorum. Galiba yapmadığım veyahut baş vurmadığım tek şey bir psikolog, onun da pek işe yarayacağını düşünmüyorum maalesef. Şu an ki isteğim ise bu konuya yanlış anlamayın ama bilgisiz insanların yazmaması, gerçekten çok görmüş yaşamış abilerimin ve ablalarımın kendi şahsi görüşünü belirtmelerini istiyorum sadece. Artık gerçekten önemli bir sınav süreci beni bekliyor ve çevremdekiler hazırlıklara başlamışken ben hâlâ aklımdan çıkaramadığım, her gecemi söylediği 2 kelime ile uykusuz kılan, hayatımı güzelleştirip sonrasında hayatımı anlamsız bir çaba haline getiren o kızı düşünüyorum. İnanın aklımdan atmak için her yolu denedim yani en azından aklımdan geçen her yolu denedim. Yani şimdi neden bunları buraya yazdım bilemiyorum pek bir umudum da yok ama görüşlerinizi merakla bekliyorum abilerim ablalarım. İyi günler.
bro hayatını adayabileceğin şeylere odaklan ve şöyle düşün herkes bu evrelerden geçiyor bende geçtim ama elbet ki elbet kurtuluyorsun ztn biraz zamana bırakmak lazım. Bi de odaklanabileceğin şeyler bul. Hayattan seni koparan şeyler. Mesela benim oyunlar ne olursa olsun kaçış noktam orası. Seninde elbet böyle bir şeyin var elbet onu bulmaya çalış. Hayatında başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...