aga boşver sen kızı mızı hayatına takıl eğlenmeye çalış illa diyorsun yok unutamıyorum ona unutamayacağı bir ayar verArkadaşlar belki hatırlayanlar vardır bir konu daha açmıştım bununla ilgili ve sağ olsun herkes kendinde göre bir şeyler söyleyip bana bir şeyler katmaya çalışmıştı fakat bugün buraya bu konuyu son kere açmaya geldim. Lütfen klasik şeyler söylemeyin kafana takma vs diye çünkü olmuyor. Başka kızlarla takılmayı denedim ve her takıldığım kızda bir onu aradım ama bulamadım veya belki de kör olmuşumdur bilemiyorum.
Arkadaşlarımla dışarıda gezip tozup eğlendim ama hep bir yandan beni terk eden bir kız arkadaşımın olduğu ve onun geride bıraktığı yıkım aklımda sadece. Bunları düşündükçe artık psikolojik sıkıntılarım artmaya başladı artık her şeyden önce tuttuğum ve gayet iyi giden bir spor hayatımı bile sürdüremiyorum. Spora git de demeyin lütfen denedim, spora gidince olan tek şey acımın üstüne gidip bastırmaya çalışmak fakat ben bu acıyı bastırmaya çalıştıkça o ağırlıkların altında kaslarımın verdiği acı bile psikolojik bir savaşa sürüklüyor beni. Yani ne bileyim arkadaşlar hiç bir şey olmuyor.
Şu an saat 02.25 ben her gün sevdiğim insanın tek nefeste söylediği 2 kelime ile her gece yüzleşip uykusuz kalıp bitkin düşüyorum. Galiba yapmadığım veyahut baş vurmadığım tek şey bir psikolog, onun da pek işe yarayacağını düşünmüyorum maalesef. Şu an ki isteğim ise bu konuya yanlış anlamayın ama bilgisiz insanların yazmaması, gerçekten çok görmüş yaşamış abilerimin ve ablalarımın kendi şahsi görüşünü belirtmelerini istiyorum sadece. Artık gerçekten önemli bir sınav süreci beni bekliyor ve çevremdekiler hazırlıklara başlamışken ben hâlâ aklımdan çıkaramadığım, her gecemi söylediği 2 kelime ile uykusuz kılan, hayatımı güzelleştirip sonrasında hayatımı anlamsız bir çaba haline getiren o kızı düşünüyorum. İnanın aklımdan atmak için her yolu denedim yani en azından aklımdan geçen her yolu denedim. Yani şimdi neden bunları buraya yazdım bilemiyorum pek bir umudum da yok ama görüşlerinizi merakla bekliyorum abilerim ablalarım. İyi günler.
yeni bir kız arkadaşı bulmaya çalış sakın acındırma kendini ona güçlü olsan yeterArkadaşlar belki hatırlayanlar vardır bir konu daha açmıştım bununla ilgili ve sağ olsun herkes kendinde göre bir şeyler söyleyip bana bir şeyler katmaya çalışmıştı fakat bugün buraya bu konuyu son kere açmaya geldim. Lütfen klasik şeyler söylemeyin kafana takma vs diye çünkü olmuyor. Başka kızlarla takılmayı denedim ve her takıldığım kızda bir onu aradım ama bulamadım veya belki de kör olmuşumdur bilemiyorum.
Arkadaşlarımla dışarıda gezip tozup eğlendim ama hep bir yandan beni terk eden bir kız arkadaşımın olduğu ve onun geride bıraktığı yıkım aklımda sadece. Bunları düşündükçe artık psikolojik sıkıntılarım artmaya başladı artık her şeyden önce tuttuğum ve gayet iyi giden bir spor hayatımı bile sürdüremiyorum. Spora git de demeyin lütfen denedim, spora gidince olan tek şey acımın üstüne gidip bastırmaya çalışmak fakat ben bu acıyı bastırmaya çalıştıkça o ağırlıkların altında kaslarımın verdiği acı bile psikolojik bir savaşa sürüklüyor beni. Yani ne bileyim arkadaşlar hiç bir şey olmuyor.
Şu an saat 02.25 ben her gün sevdiğim insanın tek nefeste söylediği 2 kelime ile her gece yüzleşip uykusuz kalıp bitkin düşüyorum. Galiba yapmadığım veyahut baş vurmadığım tek şey bir psikolog, onun da pek işe yarayacağını düşünmüyorum maalesef. Şu an ki isteğim ise bu konuya yanlış anlamayın ama bilgisiz insanların yazmaması, gerçekten çok görmüş yaşamış abilerimin ve ablalarımın kendi şahsi görüşünü belirtmelerini istiyorum sadece. Artık gerçekten önemli bir sınav süreci beni bekliyor ve çevremdekiler hazırlıklara başlamışken ben hâlâ aklımdan çıkaramadığım, her gecemi söylediği 2 kelime ile uykusuz kılan, hayatımı güzelleştirip sonrasında hayatımı anlamsız bir çaba haline getiren o kızı düşünüyorum. İnanın aklımdan atmak için her yolu denedim yani en azından aklımdan geçen her yolu denedim. Yani şimdi neden bunları buraya yazdım bilemiyorum pek bir umudum da yok ama görüşlerinizi merakla bekliyorum abilerim ablalarım. İyi günler.
Eskiyi unutmak için her zaman gerekli olan yeni birisidir yeni birileriyle tanışman yararına olacaktır.Arkadaşlar belki hatırlayanlar vardır bir konu daha açmıştım bununla ilgili ve sağ olsun herkes kendinde göre bir şeyler söyleyip bana bir şeyler katmaya çalışmıştı fakat bugün buraya bu konuyu son kere açmaya geldim. Lütfen klasik şeyler söylemeyin kafana takma vs diye çünkü olmuyor. Başka kızlarla takılmayı denedim ve her takıldığım kızda bir onu aradım ama bulamadım veya belki de kör olmuşumdur bilemiyorum.
Maalesef oyunları deneyemem çünkü ders çalışmam lazım ama ders çalışamıyorum aklımda hep :/Bu konuda en iyi çözüm başka bir kadın bulup onunla vakit geçirmek sarmadı mı bir başka kadın daha bir başka daha vs vs sonsuza kadar götürebilirsin öyle bir imkanın yoksa da kendine meşgale bulmak benim için en iyi uyuşturucu oyunlar oluyor ne zaman derdim tasam acım olsa oyunlara kapılıp kendimi meşgul ederek o dertleri tasaları acıları unutulmayanları her şeyi unutuyorum bu sadece oyun değil kitap okumak olabilir bir diziye başlamak olabilir kendini uzun süreli meşgul edebil yeter inan bir yerden sonra aslında o insanın hayatında ne kadar önemsiz bir varlık olduğunu anlarsın
Durumun çok zor o zaman kral tek çaren kendi içinde kendi kendine yenmen lazım zaten bu durumda ders çalışmakta pek mümkün olmaz sürekli aklına geliyordur diye tahmin ediyorum ama şunu söyle kendine “benim bu halde olmam ne onu bana getiriyor ne de bana bir faydası var aksine zarar görüyorum ne için? Bir hiç uğruna.” Gerçekten bu mantaliteyi kendine uygularsan dünya da ki tek kızın o olmadığını gerçek aşkının da o olmadığını ve bir gün geldiğinde gerçek aşkını eşini hayat arkadaşını ruh eşini bulacağının farkında olmalısın inan şuan yaptığın sadece sana ve geleceğine zarar unut onu o senin kocaman ömründe aslında hiçbir şey senin yaşadığın durum çok yaşadım ve bizim yaşadıklarımızı dünya da belki de milyarlarca insan yaşadı kendini biraz geriye çek ve duruma geniş açıdan bakMaalesef oyunları deneyemem çünkü ders çalışmam lazım ama ders çalışamıyorum aklımda hep :/
Çok fazla aşk kitabı okumuş olmalısın"Şu an saat 02.25 ben her gün sevdiğim insanın tek nefeste söylediği 2 kelime ile her gece yüzleşip uykusuz kalıp bitkin düşüyorum." güzel insansın kardeşim. Beni de duygulandırdın normalde love set us free ama senin için love didn't set us free. Duygu hapisindesin. Umarım bir gün özgür kalırsın.
Hocam akşam akşam güldürdün Allah da seni güldürsün. .d4 tane kırmızı tuborg iç adını bile unutursun
teşekkür ederim denerimDurumun çok zor o zaman kral tek çaren kendi içinde kendi kendine yenmen lazım zaten bu durumda ders çalışmakta pek mümkün olmaz sürekli aklına geliyordur diye tahmin ediyorum ama şunu söyle kendine “benim bu halde olmam ne onu bana getiriyor ne de bana bir faydası var aksine zarar görüyorum ne için? Bir hiç uğruna.” Gerçekten bu mantaliteyi kendine uygularsan dünya da ki tek kızın o olmadığını gerçek aşkının da o olmadığını ve bir gün geldiğinde gerçek aşkını eşini hayat arkadaşını ruh eşini bulacağının farkında olmalısın inan şuan yaptığın sadece sana ve geleceğine zarar unut onu o senin kocaman ömründe aslında hiçbir şey senin yaşadığın durum çok yaşadım ve bizim yaşadıklarımızı dünya da belki de milyarlarca insan yaşadı kendini biraz geriye çek ve duruma geniş açıdan bak