Bir Kod Lazım belki siz biliyosunuzdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Oto karakter çeken bir hile yapcam karakter hack kodladım ama oto nasıl olcak pointer bilmiyorum

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kardeşim nasıl yapılacağını söylesem bile, ne yazık ki yapamayacaksın. Sizdeki karakter pointerleri memory. Yani asm değil. Ondan dolayı o memory nin asm sine gidip pattern alman lazım. Bunu nasıl yapıcam diye sormaya tenezzül etme gerçekten ben sana 1000 satır yazı yazıp anlatsam yapamayacaksın. Önce kendinizi geliştirin.

Mesela name esp yi yapabilirsin. İnternetten pattern nedir diye arat, yabancı kaynaklardan nasıl yapılıyor öğren. Name esp asm zaten JE JNE , git ona pattern çak her zaman kendi bulur.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
istediğin bir karakterin value'sini almaktan bahsediyorsan çok basit :) dediğim gibiyse mesajı beğen bildirim gelsin paylaşıyım kodu.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
istediğin bir karakterin value'sini almaktan bahsediyorsan çok basit :) dediğim gibiyse mesajı beğen bildirim gelsin paylaşıyım kodu.
İstediğin bir karakterin valuesini değil, karakter hackın pointerini otomatik bulmak istiyor arkadaş konuyu dikkatli okuyalım ..

Üye
8 HİZMET YILI
valuve karakterden karaktere değişiyor asm olması lazım asm varda sizde yok .d

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Nader11ndeu hocam arkadaşı ben farklı anladım siz de bir bakarsanız belki bunu anlatmak istiyor. Hileye girer girmez belirlediği bir value direk aktif olacak hiç bir şeye basmadan bundan bahsediyor olabilir.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu hocam arkadaşı ben farklı anladım siz de bir bakarsanız belki bunu anlatmak istiyor. Hileye girer girmez belirlediği bir value direk aktif olacak hiç bir şeye basmadan bundan bahsediyor olabilir.
Arkadaşın ne dediğini kimse anlamadı. Zaten arkadaşında pek umrunda değil anlaşılan umrunda olsaydı konuya cevap yazardı. #Konu Lock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...