Bir sene geçmesine rağmen eski kız arkadaşımı unutamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostlar bir sene olacak, halen unutamadım. Kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı. Acaba diyorum, bu hata bir tek bende mi var?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
unutulur dostum zaman her şeyin ilacıdır bir süre sonra hatırladığın da güzel anılarla hatırlayacaksın tebessüm edeceksin en azından kendini üzmeyeceksin güven bana

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bir kişiye bu kadar bağlanmak doğru değil dostum sen gece gündüz onu düşünürsen hayatın boyunca asıl ihtiyacın olan kişiyi boşu boşuna kaçırırsın gözünde bu kadar büyütme o da bir insan kendisi kaybeder...

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
unutulur dostum zaman her şeyin ilacıdır bir süre sonra hatırladığın da güzel anılarla hatırlayacaksın tebessüm edeceksin en azından kendini üzmeyeceksin güven bana

1 sene geçmiş değişen bir şey yok

bir kişiye bu kadar bağlanmak doğru değil dostum sen gece gündüz onu düşünürsen hayatın boyunca asıl ihtiyacın olan kişiyi boşu boşuna kaçırırsın gözünde bu kadar büyütme o da bir insan kendisi kaybeder...

Halen instada bakıyorum yakınlarındayım halen manitası falan yok içimden diyorum olsun bir manitası olsunda ben dönülmez olduğunu anlayayyım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 sene geçmiş değişen bir şey yok

Halen instada bakıyorum yakınlarındayım halen manitası falan yok içimden diyorum olsun bir manitası olsunda ben dönülmez olduğunu anlayayyım
değişecek güven bana hiç birimiz aynı kalmadık kalmayacağız ve kendine yatırım yap unutma bu hayatta hiç bir şey senden daha değerli değil o yüzden kendini geliştir

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
aynen oyle bi kişiye baglı bu kadar baglı olmak cok kotu birşey hayatın mahvoluyor üstüne üstük sen onu düşünüyorsun sürekli farkında deilsin o egleniyor veya sen onun umrumda bile deilsin yaşadım bunu

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynen oyle bi kişiye baglı bu kadar baglı olmak cok kotu birşey hayatın mahvoluyor üstüne üstük sen onu düşünüyorsun sürekli farkında deilsin o egleniyor veya sen onun umrumda bile deilsin yaşadım bunu
Siz yaşadınız mı öyle bir eşy

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ah be kardeşim benim 3.yılım sıkma canını elbet bir gün...

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
unutamama sebebinin kendin olduğunu anladığında unutmaya başlayacaksın

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Dostlar 1 sene olacak halen unutamadım kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı acaba diyorum bu mallık bir tek bende mi var
Benim de 1 yıldır aklımda, bir sabah gözümün yaşına bakmadan terk etti ve arkasına dahi bakmadan gitti ama gurursuz ben hala seviyorum işte. Gelse yine evet derim, kim bilir belki bir gün kurtulurum bu duygu hapsinden. Dostum 1 yıldır unutamıyorsan sen de bağlanmışsındır illaki, başkasının üstünden yazmaya çalışma, fotoğraflarını silmeye bile kıyamıyor insan biliyorum ama silmeye çalış, olmuyorsa bakma. Sessizce köşene çekil ve işindeki şeytanlarla mücadele et.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum şu dünyada milyonlarca insan var bir insana takılı kalmak iyi bişey değil etrafına bak illaha senin değerini bir insan cıkar karşına buluırsun

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Zaman geçsin hiç umrunda bile olmaz değer verilecek biri değilse salla gitsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
zaman herşeyin ilacıdır ya uyum sağlarsın yada hayatına son verirsin

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
zamanla unutabilirsin ve yakın arkadaşlarına çok zaman geçirmelisin veya oyunalara kendini atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam herşeyi zamana bırakıcaksın kendin istesende unutmassın zaten elbit bi gün karşına yeni biri çıkar eskisini unutturur

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
zamandır her şeyin ilacı zamanla olcak çok yorma kendini inan ilerde buna mı üzüldün diyicen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...