Çözüldü Bir sorum olucak ban yemeyle alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 2 ay boyunca maın hesapta lpreborn hilesini actım ve sonra daha acmadım başka hesaptan hile açıp oynuyorum main hesabımda 1 2 ay boyunca açtığım ıçın ban dalgasında hesabım ban yermi?

Çözüm
Main hesaba geçiş yaparken ne olursa olsun bence dosyalarını temizle inject olduğu için bir sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum. 1-2 ay boyunca hileyi kullanıp main hesabında ben yemediysen ve üzerinden biraz zaman geçtiyse ban yeme riskin düşük gibi duruyor şuan ban dalgası olayı yaşanıyor mu bilmiyorum 2016-8 sezonlarında oluyordu ama dediğim gibi riske atma dosyaları sil (ByPass kullan) kullandıktan sonra sürekli.
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hiç belli olmaz dostum ne kadar report yediğine bağlı bir durum

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Main hesaba geçiş yaparken ne olursa olsun bence dosyalarını temizle inject olduğu için bir sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum. 1-2 ay boyunca hileyi kullanıp main hesabında ben yemediysen ve üzerinden biraz zaman geçtiyse ban yeme riskin düşük gibi duruyor şuan ban dalgası olayı yaşanıyor mu bilmiyorum 2016-8 sezonlarında oluyordu ama dediğim gibi riske atma dosyaları sil (ByPass kullan) kullandıktan sonra sürekli.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şuan hileyi direk sileyimmi bide bypass nedir söylermisin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hile inject olduğu için komple sil sonra geri yükleyip hile kullandığın hesapla oynayabilirsin diğer hesabında hilenin bir bağı kalmasın

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1 2 ay boyunca maın hesapta lpreborn hilesini actım ve sonra daha acmadım başka hesaptan hile açıp oynuyorum main hesabımda 1 2 ay boyunca açtığım ıçın ban dalgasında hesabım ban yermi?
2015'te herkesin bilmediği bir script vardı onu çok kullanmıştım. Sonrasında hile baya yaygınlaştı ve herkes onu kullanmaya başladı. İsim vermek forumda yasak olduğu için söylemiyorum fakat o seneler script kullanan herkes biliyordur. Yaklaşık 1 seneyi aşkın kullandım sonrasında hile detected olduğunda maalesef üzerinden 1-2 sene geçmesine rağmen 2017'de 3. parti yazılım gerekçesiyle banlandı. Anlayacağın loglar tutuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...