Uzman Üye
Arkadaşlar şu an hastalık geçirdim , 2-3 gün hastanede yatıcam hücrelerimi yenilemem gerekiyormuş yani 2-3 gün ya da 2-3 ay olmayacağım Görüşürüz MH
ejderavcisi11' Alıntı:Geçmiş Olsun Çabuk Gelirsin İnşallah.
GQQGLEE' Alıntı:İnşallah İyileişirsin be Karedş![]()
FedreanDS' Alıntı:geçmiş olsun kardş özletme kendini
XProfessionalX' Alıntı:Geçmiş olsun.Hücre yenilemesi ne oluyor ?
byTT' Alıntı:2-3 gün yada 2-3 ay arada büyük bir fark var geçmiş olsun.
GreenBendis' Alıntı:byTT' Alıntı:2-3 gün yada 2-3 ay arada büyük bir fark var geçmiş olsun.
sağol ve zaten 2-3 gün veya 2-3 ay'ı doktorlar söyledi geldiğim anda konu açacağım sonra ise yeterli konu olunca D.Mod olmaya çalışacağım inş D.Mod alımları kapanmazbunu moblden yazıyorum hastaneden
byTT' Alıntı:GreenBendis' Alıntı:byTT' Alıntı:2-3 gün yada 2-3 ay arada büyük bir fark var geçmiş olsun.
sağol ve zaten 2-3 gün veya 2-3 ay'ı doktorlar söyledi geldiğim anda konu açacağım sonra ise yeterli konu olunca D.Mod olmaya çalışacağım inş D.Mod alımları kapanmazbunu moblden yazıyorum hastaneden
olum hastanedesin hala bu siteye giriyon tamam anladım seviyon benı ama bukadarda olmaz Qwd:ewq
Serkan1905' Alıntı:Geçmiş olsun bekliyoruz seni![]()
Korkutiyimmi seni' Alıntı:Geçmiş olsun ne zaman geldin ne zaman gidiyon pek anlamadım.
Korkutiyimmi seni' Alıntı:Geçmiş olsun ne zaman geldin ne zaman gidiyon pek anlamadım.
HileliCoder' Alıntı:Korkutiyimmi seni' Alıntı:Geçmiş olsun ne zaman geldin ne zaman gidiyon pek anlamadım.
Harbiden qwEQWBu Arada Geçmiş olsun.