Bir yerden sonra konu bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kızla konuşuyorum ama bir yerden sonra konu bitiyor :D Ne tarz konular açabiliriim? Ufaktan kalbine de dokunmak istiyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Zamanla güzel fırsatlar doğar fazla kendini kasmana gerek yok zaten zamanla alışıyorsun konuşa konuşa konu bitiyor diye canını sıkmana gerek yok bütün sevgililer her gün bir konu açarak konuşmuyor makara döndürün aranızda neblm hoşlandığınız şeylerden döndürün mesela veya gidin video izleyin beraber yorumlayın dalga geçin bazı saçma şeylerle video izleme olayı gerçekten sarıyor bu arada tavsiye ederim bu şekilde yani kendin de bir şeyler kat o şekilde planlayıp yapın beraber göreceksin ki gerçekten birçok aktivite çıkacaktır ortaya

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Diğer kadına geç sorun ortadan kalkar :peepoNice::cool:

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Olmuyorsa olmuyor de konu bitiyorsa aşkta biter!?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
daha önceden konuştuğunuz bir konuyu alıntıla hem unutmadığını ve ilgili olduğunu gösterir hem de laf lafı açar eğer açmıyorsa karşı cins size ciddi bakmıyordur

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Zamanla güzel fırsatlar doğar fazla kendini kasmana gerek yok zaten zamanla alışıyorsun konuşa konuşa konu bitiyor diye canını sıkmana gerek yok bütün sevgililer her gün bir konu açarak konuşmuyor makara döndürün aranızda neblm hoşlandığınız şeylerden döndürün mesela veya gidin video izleyin beraber yorumlayın dalga geçin bazı saçma şeylerle video izleme olayı gerçekten sarıyor bu arada tavsiye ederim bu şekilde yani kendin de bir şeyler kat o şekilde planlayıp yapın beraber göreceksin ki gerçekten birçok aktivite çıkacaktır ortaya
Birlikte film falan izlemek mantıklı mı PCden aşk filmi olmasa da ortalama duygusalar filmler falan bu bizi yakınlaştırır mı ki? Az samimi olunca dışarı da kahv eiçmeye falan davet edeceğim de oraya g eleen kadar konu bitiyor veya azalıyor işte kız da pasif gibi biraz beni se vdiğini anlayamadım da

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kızlarla fazla kafanı yorma başkan kızlar gelir kızlar gider hayatını paylaşacağın kız senin kaderindeyse o zaten sen bulur alın yazın yazılmıştır yorma kendini .d buda bir hayır

ii
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
knk kızın zevklerini öğrenip oralardan konu başlatabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Birlikte film falan izlemek mantıklı mı PCden aşk filmi olmasa da ortalama duygusalar filmler falan bu bizi yakınlaştırır mı ki? Az samimi olunca dışarı da kahv eiçmeye falan davet edeceğim de oraya g eleen kadar konu bitiyor veya azalıyor işte kız da pasif gibi biraz beni se vdiğini anlayamadım da
Bak maksat güzel bir ortam yaratıp aktivite yapmak beraber illa film izlemek zorunda değilsiniz youtube'dan sevdiğiniz kanallar vardır illa ki onların videolarını izleyip yorumlayadabilirsiniz mesela örnek vereyim yurt dışında gezip oraları anlatan youtube kanalları var gerçekten sarıyor birkaçını izlersen yani o şekilde öyle bir olay yapabilirsin haliyle de o anı yakaladıktan sonra sen de ne teklif edeceksen edersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bi anda ilgiyi kes kendisi yanaşıp konu açar sürekli soru sorup muhabbet etmeye çalışır bence

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
arada citirlik iltifatlar edebilirsin yada alinti yada kendin ozel siir okuyabilirsin bu kizin hosuna gider.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beraber eglenceğiniz seyler yapın oralardan konu cıkar. Piknik,sinema,karaoke,bilardo vs. gibi. Sanal iliskiyse ki hic tavsiye etmem beraber oyun oynayıp dizi/film izleyebilrisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
telefondan bitiyorsa normal yüzyüze bitiyorsa büyük sıkıntı.

ShnawwY
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
From my point of view, she should talk about what she likes and try to find out about it and take care of it

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
konunun bıttıgı yerde ıcraat baslar şgreşğgüe saka maka bı ortak oyun bulup oynayın veya fılm falan ızleyn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...