- Yasaklandı
aynen test ettim bende sistem oto çalışıyor aşırı reporttan dolayı sınırsıza kadar gidiyorKardeism gel bana sor bunu sen smdi 24 satlik yicen sonra 1 haftlaik yicen sonra 2130 yiliba kadar yicen denendi
eee böyleyse aşırı saçma bir sistem ki ? Atıyorum iyi bir playersin ve çok fazla report yiyorsun en sonunda bu sınırsız bana mı dönüşüyor yani ?aşırı reporttan yedin ben bizzat private hilede abartarak 0 hesapda denedim 1. de 24 saat 2. banda 7 gün 3. banda 100 yıl sistem atıyor abartmadan oynayın ben 0 hesapta test ettiğim için üzülmedim haliyle kullandığım hile private ve abartmadım için asıl hesapta 3 sezondur royal pass 100 miss gibi yeterki abartmayın
bende bunu sorucaktım gerçekten aşırı saçma bir olay..eee böyleyse aşırı saçma bir sistem ki ? Atıyorum iyi bir playersin ve çok fazla report yiyorsun en sonunda bu sınırsız bana mı dönüşüyor yani ?
inanılmaz saçma napalım korkak gibi adamı görsekte sıkmayalım mı yaniilk 24 saat sonra 1 hafta sonra 2130 sene ban atıyor olması lazım (oyun ilk çıktığı zamanlar hile kullanmadığım halde 4 hesabım da 100 yıl olmak üzere ban yedi)